Den seje Snegl var faktisk den næst-første (hvilket vist bare hedder “den anden” i daglig tale…) til at svare på mine spørgsmål, da jeg sendte dem til hende på mail, men jeg har alligevel sparet på hende, og her kommer hun så som rosinen i pølseenden! Verdens fineste Cecilie bag bloggen Sneglcille.dk, som jeg har delt kontor på ELLE med, spist masser af bøffer med og nu deler en agent med. Og så er vi vist efterhånden de sidste tilbage i Blogland, hvis blogs hedder noget andet, end vi selv gør! ?

Jeg giver hermed tastaturet videre til Cecilie!

Danmark eller udlandet?

Når sommervejret spiller med musklerne herhjemme, foretrækker jeg faktisk Danmark. Særligt nu imens vi har små børn. Men når det er sagt, så elsker jeg også at rejse og drømmer om at sætte mig i en flyver med hele flokken en route mod noget strand og solskin. NU. 

Kør-selv-ferie eller charterferie?

I hvert fald ikke kør-selv hele vejen. Vi har mange børn og ingen af dem er specielt vilde med at køre i bil. Og så bliver jeg selv køresyg med det samme. Men måske en kombi, hvor man flyver til sin destination, lejer en bil og tager på eventyr. Sidste vinter gjorde vi det i Los Angeles og vi overvejer at gentage succesen den kommende vinter. 

Ferie med familie eller med venner?

En kombination tror jeg. Før vi fik børn rejste vi ofte mange venner sammen og det var skidefedt! Det gad jeg godt igen, med børn. 

Vi har også talt med mine forældre om at rejse med dem på et tidspunkt. Et setup jeg personligt kun kan se fordele ved. 

Pool eller strand?

Strand. Jeg er ikke den store vandhund, men jeg elsker stranden. Det er der jeg føler mig mest zen-agtig og lykkeramt. Hvilket er ironisk da jeg er bymenneske to the bone. 

Gammeldags vaffelis eller Filur? 

Gammeldags! Med tre kugler: Chokolade, pistacie og chokolade igen. Og flødeskum. Aldrig syltetøj. Og heller ikke guf. Men måske en flødebolle. Uden kokos. 

Iskold fadøl eller Aporol Spritz i solnedgangen?

Jeg er aldrig rigtigt hoppet med på Aperol-bølgen. Den har en bismag, som ikke smager mig og så minder den mig om 90’erne hvor mine forældre serverede Aperol for deres gæster -og Kir, og butterdejsindbagt mad, der blev indtaget i vores moderigtige kurvemøbler i den svampemalede (orange of course) stue. Men jeg takker da ikke nej, når de bliver serveret, ligesom at en iskold fadøl bestemt heller ikke er af vejen, eller endnu bedre: En Espresso Martini.