cc616dc17118861d4f4ad40035252e09
Jeg tripper rundt og er ikke rigtigt til stede. Jeg er i vanvittigt godt humør, og jeg kan ikke lade være med at tænke på ham hele tiden … Han ligger konstant i mit baghoved og giver mig sommerfugle i maven. Lige i udkanten af mine tanker. Jeg tjekker min telefon mindst en gang i timen for at se, om jeg har hørt fra ham. Når han skriver, lader jeg alt andet vente og svarer ham med det samme. Jeg hænger mig ved hvert et ord og læser alle mine drømme ind i det, han siger. Jeg kan ikke sove, og når jeg endelig falder i søvn, drømmer jeg om vores fremtid.

Jeg går hele tiden og forestiller mig, hvordan min tilværelse ville forandres, hvis det, han siger, er rigtigt. Hvis hans løfter skal vise sig at kunne holde til vægten af mine forhåbninger. Jeg ser for mig, hvordan jeg kommer til at danse rundt i mit nye liv, hvor alt vil være som altid – og samtidig nyt og magisk og som aldrig nogensinde før. Fordi han holdt sit ord.
Jeg ved godt, at det hele nok skal gå, selvom det her ikke bliver til noget. Så skal jeg bare slikke sårene og komme videre, og det kan jeg også godt. Jeg har bare virkelig ikke lyst, for nu har jeg set de næste 60 år ud i fremtiden med hans briller på, og jeg ønsker mig så inderligt det, han har lovet mig.

Nu er der igen besked. En email fuld af alle mine håb, ønsker og drømme er netop tikket ind. Jeg kan næsten ikke vente med at se, hvad han skriver. O, min ejendomsmægler! Bring mig godt nyt!

Jeps, jeg er forelsket. Jeg er stormende og berusende forelsket i et hus! Og jeg håber sådan, at historien ender med, at vi får hinanden. Mig, huset, Krapylerne og Langemanden! 🙂 <3