På søndag er vi en flok damer og en enkelt herre, der har slået os sammen om at holde et loppemarked, og der kommer til at være seriøst mange Dinge und Sachen! Jeg forestiller mi, at der primært bydes på dametøj i størrelserne 36 – 40, men der kommer også til at blive solgt børnetøj og diverse dingenoter.
Selv har jeg ryddet ud i min egen garderobe! Vi sælger ikke ud af ungernes tøj, da jeg udelukkende køber tøj til dem i H&M eller genbrug, og når de er færdige med det, er det ikke meget værd. Og det, der er, giver vi til Mødrehjælpen eller Røde Kors.

Her kunne man måske fristes til at stille to spørgsmål:

1) Hvorfor køber du kun billigt tøj til dine børn, når du køber dyrt tøj til dig selv?
Og MM svarer: Fordi mine børn, de dejlige mennesker, er røvligeglade. Så længe, der er et billede af Elsa eller Ironman, er tøjet et hit, og den slags har de masser af i H&M. Og det bedste citat, jeg nogensinde har hørt om børnemode er: “Kids are too busy being kids to worry about their precious clothes”. Når de går i billigt tøj, er det billigere at skifte det ud, når de river det i stykker, tegner på det eller vokser ud af det på tyve minutter.

2) Hvorfor donerer du ikke dit eget tøj væk i stedet for at sælge det og beholde pengene selv?
Det gør jeg også. Overordnet set er jeg for doven til at holde loppemarked, så jeg har allerede i år doneret mere end 10 sorte sække og IKEA-poser med tøj fra Ganni, Designers Remix, Gestuz, Baum und Pferdgarten og en masse andre sager, som har kostet mig mange penge, og som jeg kunne have tjent gysser på. Men jeg vil gerne støtte velgørenhed, så når velgørenheder kontakter mig for at få nallerne i min garderobe, er jeg yderst sjældent nærig.

Men engang imellem synes jeg, det er fedt med et loppemarked! Næste weekend skal jeg på en lille smuttur med en veninde, og jeg mangler penge at shoppe for, så da denne mulighed bød sig, hoppede jeg på. Desuden giver det mig mulighed for at hilse på nogle af jer, der læser med her på domænet, hvis I har lyst til at komme forbi, og det er altid så hyggeligt!

Jeg håber, at I har lyst til at komme og loppe-shoppe på SØNDAG KL. 11 – 16.
Adressen er GL. KONGEVEJ 3-5 i gården!
Szhirley har snakket med vejrguderne og har fået sponsoreret solskin, så alt skulle være i orden! Så jeg vil anbefale, at man bruger søndagen på at købe sig en milkshake eller en kop kaffe på Værnedamsvej og så smutter ned og kigger lidt på kluns hos os!

De andre, der er med på loppemarkedet, er Karen Rosenberg, Allan Thullesen (det er ham med bloggen FarTilFirePiger), Cecilie Rubini (Sneglcille.dk), Sille Henning (moderedaktør på ALT for Damerne), Cammilla Malmberg (Cammillamalmberg.dk) samt sangslærkerne Szhirley og Maria Lucia.

VI SES! 🙂