image2-2
Løberen på gulvet, kurven med magasiner og æskerne til opbevaring af kontrakter og kvitteringer er alle SPOT-varer fra Netto.
image4
Kurven, citrontræet står i, er en SPOT-vare fra Netto.

Der sker ting og sager i Tinnitus! Jeg elsker stadig min arbejdsplads her på den pæne side af Nyhavn, hvor Christian og jeg har haft held med at skrabe nogle søde og seje selvstændige sammen, som vi så deler hverdag med. Der er blevet drukket champagne for velunderskrevede kontrakter, vi spiser jævnligt frokost sammen i køkkenet heroppe, og i september holder vi en forsinket sommerfest. Grunden til, at festen er forsinket er, at vi i september har et ret stort “ryk ind” af folk, og så vil vi lige holde hestene, til vi er fuldtallige, så vi kan benytte lejligheden til at se hinanden stive for første gang. Det ryster nu engang folk så godt sammen!

Familieforøgelsen i det professionelle kollektiv betyder også, at jeg har flyttet plads! Indtil videre har jeg siddet i det, vi kalder ‘The Ovale Office’, fordi det er, well, ovalt. Og når der bliver trængsel til festen, er det jo velanset, at det er værterne, der tager plads ved en skammel for enden af køkkenbordet. Så Christian og jeg rykker ind i det største kontor, hvor vi har skabt en lille kontorplads op ad en uudnyttet væg, og vi får således ikke noget vindue, hvilket egentlig ikke gør mig det store. Når solen endelig skinner, er det skidesvært at se, hvad der står på skærmen, og jeg er alligevel ret tit ude af huset også, så jeg skal nok få set mit.

Æskerne er SPOT-varer fra Netto.
Æskerne er SPOT-varer fra Netto.

Men i den forgangne uge har jeg altså valgt at gøre det officielt og har flyttet plads. Og jeg har markeret flytningen med indkøb af nye nips og planter. Man kan sige, at jeg har stylet min vægplads! Jeg har også tænkt mig at sætte en opslagstale op med inspirationsbilleder, men jeg skal lige have fundet og malet én først.

image1
Som det nok fornemmes på billedteksterne, er dette et sponsoreret indlæg for Nettos SPOT-varer. Dem, man kan se her, kommer i butikkerne i uge 32. Men jeg vil anbefale, at man løbende holder udkig på hylderne, for jeg synes, jeg har gjort en del kup i min lokale Netto for nylig. Jeg har nogle lyserøde kusiner til opbevaringskasserne her i indlægget til kontornips derhjemme, som jeg købte for en uge siden, hvor jeg ved samme lejlighed scorede en virkeligt pæn (synes jeg! Man kan selv afgøre ved at kigge på mine seneste insta-llerken-billeder på Instagram) voksdug til den nette sum af 69 kr. Og den slags er SVÆRE at finde, skulle jeg hilse at sige! Det vil man vide, hvis man har småbørn og et spisebord af ubehandlet træ 😉