Nu må De endelig ikke misforstå mig, kære læser! Jeg er også (ligesom alle andre) enormt træt af det der ‘keep calm and …’-saying, men jeg kunne altså ikke finde på, hvilket foto jeg ellers skulle anvende i toppen af dette indlæg.

Sagen er den, at vi stadig kigger på huse. Sagen er imidlertid OGSÅ den, at vi sådan set ikke havde planlagt at flytte ud af byen før om minimum to år. Vi har hele tiden vist, det skulle ske på et tidspunkt, men vi havde regnet med, at vi skulle tættere på Krapylernes skolestart i 2020, før vi rykkede på det. I allerførste omgang havde vi egentlig tænkt, at vi først ville få et barn, og når vi så en 3-4 år senere var klar til krapyl nummer to, ville vi flytte i hus. Men det nåede vi sjovt nok ikke på de 28 minutter, der var imellem den enes og den andens exit af undertegnede og indtræden i verden.

Ydermere havde vi aftalt IKKE at tage det første og det bedste. De to lejligheder, vi har boet i sammen, har Jon og jeg begge gange sagt ja til efter yderst kort betænkningstid, og fra jeg fik idéen om måske at kigge på en kolonihave, til at vi rent faktisk havde købt og betalt én, gik der helt præcist 9 dage.

Og nu kigger vi på huse. Bare for sporten i det. Både i Køge, som jeg tidligere har været inde på, men også alle mulige andre steder. Lyngby, Rødovre, Virum, Brønshøj, Amager og alt sådan noget. Og ét hus er særligt spændende, så det har vi faktisk set på for anden gang i dag. Vi havde vores fædre med, så de kunne gå lidt rundt og sparke til murværket og gøre om som, de vidste noget om det. De har trods alt begge to både købt og ejet flere huse end os. ALLE, der nogensinde har ejet et hus, har jo sådan set eget flere huse end os.

Men altså. Vi så et hus igen i dag. En slags anden date. Og egentlig havde vi tænkt os, at vi ikke ville binde os endnu. Vi skulle først løbe hus-hornene af os, var aftalen. Vi ville date en masse huse, gate crashe en masse fremvisninger og ikke binde os til ét særligt hus. Og nu må vi se, det gør vi måske heller ikke. Men hvis forelskelsen rammer, skal man jo på den anden side heller ikke sortere den fra, fordi man havde tænkt sig, at man skulle være en hus-slut i et godt stykke tid, før man giftede sig… Vel?