hoteldanmark-rooftop
Jeg er sgu gået sammen med Brøchner Hotels om et lille samarbejde af den allerfineste slags!
Brøchner Hotels, som ejer mange fine etablissementer her i København (blandt andre SP34, hvor man kan komme ind fra gaden og spise en fantastisk morgenmad eller brunch hver dag, i øvrigt) har nemlig for nylig åbnet et helt NYT hotel ved navn Hotel Danmark. Jeg har endnu ikke selv været der, men jeg har set billeder på Instagram af nogle nærmest ikoniske hotelværelser og lange gange med farverigt tapet på væggene. Jeg skal derned på mandag og lure på sagerne, så jeg skal nok tage nogle billeder!
hotel-danmark-hallway-9
En anden ting, der er sejt ved Hotel Danmark er, at de har en møg-tjekket tagterrasse med internationalt sex-appeal, om man vil! Sådan ala Rom, New York eller Barcelona med udsigt over byens tage. Og den er åben for alle på alle dage fra kl. 15 til 23 – ikke bare hotellets gæster. Så hvis man eksempelvis i løbet af weekenden har lyst til en cocktail med udsigt over Tivoli (ret fin udsigt til deres fyrværkeri sidst på aftenen, kan jeg forestille mig) til den ene side og Christiansborg til den anden, så vil jeg anbefale, at man smutter forbi.

Men på torsdag d. 31. har jeg altså lånt tagterrassen i to timer til et lukket arrangement, som altså i bund og grund kommer til at gå ud på, at nogle af jer kommer og hænger ud med mig. For det gider jeg nemlig herre-godt, og det håber jeg jo så, at I også gider! Konceptet er, at jeg udlodder 20 x 2 billetter, så man kan tage en veninde med, og så skal vi bare drikke cocktails, spise snacks, lytte til god musik og nyde udsigten i et par timer.

På aftenen vil alle gå derfra med et ‘nabo-kort’, som betyder, at man fremover får 10% i alle Brøchner Hotels’ barer. Det være sig sjusser på Hotel Danmarks tagterrasse eller kaffe i en af de mange lobbybarer. Desuden kan man købe den nærmest ikoniske, økologiske morgenmad, som serveres på alle hotellerne, for 135 kr. (inklusive bobler på de 4-stjernede hoteller, i øvrigt), OG så giver det 20% (!!) rabat på overnatninger på hotellerne!

Hvis man har lyst til at komme til eksklusiv hygge-aften sammen med mig på Hotel Danmark på torsdag d. 31. august kl. 20-22, skal man sende en mail til Catrine fra Brøchner Hotels på adressen casa(a)brochner-hotels.dk. (Husk at udskifte (a) med et @, når du skriver mailen), og i emnefeltet skal du skrive ‘TWINPEAKS’.
Vi finder og offentliggør vinderne på mandag!

KÆFT, jeg glæder mig!! <3