image1Overskriften refererer egentlig til teksten på min babs (reklamelink) på billederne her i indlægget, men egentlig er den også ret passende på den formiddag, jeg har haft. Morgenen startede en lille smule skeløjet, da jeg brugte to timer i nat på at have nyseflip, og imens jeg vaskede søvnen ud af øjnene, valgte Krapylerne i skøn forening at fordele alt sukker i sukker-tubberwaren ud over hele entréen i et (til deres ros) meget jævnt lag.
Det var så i forbindelse med oprydningen efter det projekt, at jeg opdagede, at støvsugerposen var fuld, og at vi er udgået for selvsamme, og imens jeg gjorde mig de betragtninger, splittede ungerne imidlertid sofaen ad, hvorefter de legede konfetti (en yndet leg, der går ud på at smide ting høøøjt op i luften, mens man råber “optoooog!”) med alle de puslespilsbrikker, jeg ellers har sorteret og lagt i sirlig orden for ikke vanvittigt længe siden.

Jeg ringede og meddelte Jons telefonsvarer (han var på noget filmoptagelse i lufthavnen), at jeg havde lavet et mike-drop på hjemmet, og at det altså nu var hans problem, og så strøg vi afsted til børnehaven. Eller strøg er måske så meget sagt, for jeg glemte batteriet til elcyklen oppe i lejligheden …
Efter aflevering var Jon færdig i lufthavnen, og så mødtes han og jeg i banken til møde med vores rådgiver for at høre, om vi overhovedet kan få LOV at købe et hus, hvis vi en dag finder det rigtige. Og her viste det sig som en fordel, at jeg er en (på nogle punkter) sindig jyde. Sidst jeg bad om at låne penge i banken, var i 2007, da jeg boede i Berlin, hvor jeg ringede hjem for at høre, om de ville gå med til at hæve min daværende kassekredit med 3.000 kr. Og det fik jeg altså afslag på … Og selvom en del har ændret sig siden da, og Jon og jeg er gode til at lægge budgetter, så havde jeg ingen anelse om, om det, vi drømmer om, ville kunne lade sig gøre for sådan to selvstændige som os – uden lønsedler eller sikker indtægt.
Men det ser sgu ud til, at det KAN lykkes! Så det var med ranke rygge og smil på læberne, at vi forlod banken – og her fra min plads på kontoret skal jeg virkelig tage mig sammen for at lave noget som helst andet end at søge på huse i hovedstadsområdet og omegn! Jeg skulle tage meget fejl, om der ikke kommer til at gå langt tid, før vi rent faktisk køber noget, men det er nu alt andet lige ret meget sjovere at kigge, når man ved, at man ville kunne bakke en eventuel forelskelse op med rent faktisk et køb.

Så det er en happy MM, der sidder her og kigger ud på solskinnet (og skyerne. Det vejr er jo mere lunefuldt end lykken!)! Min weekend kommer til at byde på både hygge og ballade, og jeg har bare en generel ret god optur kørende over mit lille liv! <3

Min t-shirt kan købes her for en beskeden sum. Den næste, jeg skal have, er den her! <3 (reklamelinks)
image2