image1
Mandag er en god dag. Den betyder starten på en ny uge, som kan arte sig på titusind forskellige måder, vi ikke kender til endnu. Mandag er en form for ugentligt nytår, hvor man kan se frem til alt muligt nyt. Min mandag i dag er særligt fin, fordi den blev løbet i gang af søndag aften, som jeg delte med mit livs Langemand. Når man sådan kun har sin kæreste én aften om ugen, som det er tilfældet hjemme hos os for tiden, kan jeg love Dem for, at det er noget, der er værdsat.
Så kunne man måske få den vildfarelse at tro, at vi brugte aftenen på dyb samtale, men det var ikke tilfældet. Vi bingede Game Of Thrones og nussede tæer i sofaen! Mig med en ispose på skulderen grundet det hold i selvsamme, jeg vågnede op til lørdag, og imellem knæerne havde jeg en skål popcorn. It was bliss!

1. Jeg forstår stadig ikke helt Game Of Thrones, selvom vi nu har set alle de første fire sæsoner, men jeg forstår det meste. Om det var det værd, ved jeg ikke, men nu er vi her, og det er hyggeligt. Det gode ved, at jeg ikke er totalt oppe at køre over den serie er, at jeg sagtens kan vente, til Jon er hjemme og ikke snyde-ser foran, når han er på teatret, som jeg ellers er kendt for.

2. Jeg har lige opdaget to majs i min taske, som jeg købte i Netto i går, men så åbenbart glemte at tage ud, da jeg kom hjem. Så jeg cykler i dag rundt i verden med majs i tasken.

3. Jeg startede dagen hos en kiropraktor, jeg også besøgte i lørdags. Både for lige at få kigget på skulderen igen (den har det meget bedre!), men også fordi, han skulle rode lidt med min kæbe. Nogle gange kan den slags nemlig lempe lidt på tinnitus. Ikke kontorfællesskabet. Høreskaden. 🙂

4. I skrivende stund befinder jeg mig på en café på Nørrebro, hvor jeg drikker appelsinjuice af et syltetøjsglas med hank og hører blid jazz.

5. Om en time skal jeg nemlig til zumba på Ydre Nørrebro. Zumba! Min krop trænger til motion, og jeg gider ikke løbeture og styrketræning pt. Jeg prøvede zumba én gang for seks-syv år siden, og aldrig har jeg svedt og grinet så meget på én time, så jeg tænker, det er en god idé.

6. I aften skal ungerne og jeg have spagetti med kødsovs for første gang i 14 dage, og jeg er nærmest underligt stolt over, at jeg har holdt den kørende med andre retter end den i FJORTEN DAGE!

7. Vi skulle faktisk have været til de Dansk Vestindiske Øer i november, men efter stormene i området, er vi nok nødt til at vente til næste år. Det er simpelthen så trist. Altså ikke for os, vi skal sgu nok klare den, men for folkene, der bor der.

8. Til gengæld er jeg gået i gang med at planlægge en tur til LEGOLAND i forbindelse med min fødselsdag d. 9. oktober. Egentlig ville jeg være taget afsted PÅ min fødselsdag med Krapylerne, da Jon ikke er hjemme, men han blev så ulykkelig ved udsigten til at gå glip af ungernes første tur i LEGOLAND. Så nu tager vi nok derover dagen før, og derefter fiser vi ned til De Gamle på Als, og så kan de få æren af at stege bøf og koge Knorr’s-bearnaise til mig på selve dagen.

9. Det eneste, jeg faktisk ønsker mig til fødselsdag i år, er astmadyner til mig og Jon. Mega-usexet ønske, men det betyder vel, at jeg har det hele. 🙂

10. Jeg har ikke spist slik eller drukket cola siden i torsdags. Jeg har ganske vist spist rugbrød med pålægchokolade, men i min optik er mørk pålægchokolade i forbindelse med en sukkerpause at betragte som den sukkerafhængiges nikotinplaster! Så det tæller ikke.

11. (Bonus-fact): Mange har spurgt, om jeg så endte med at bytte den her labre sag (reklamelink), og det gjorde jeg IKKE. Jeg kunne ikke nænne det. Så jeg tænker, at jeg skal have den på, når jeg skal fejre min fødselsdag for mine veninder weekenden efter, at jeg fylder år. Den er måske en kende dramatisk og Gatsby-agtig, men den er fandme PÆN! Synes jeg. 🙂