img_8422
Livet er langt og interessant! I mine single-år havde jeg (nogle gange lidt for) god tid til at forestille mig, hvordan min fremtid kunne arte sig. Jeg var det meste af tiden ganske optimistisk, og de fleste af mine drømme er allerede gået i opfyldelse – and then some.
Og så sker der nogle gange det, når fremtiden sådan er i fuld gang, at man støder på udfordringer, man trods sin gode fantasi ikke havde forestillet sig. Det er simpelthen for komplekst og abstrakt til, at jeg overhovedet havde set det komme.
Berta er renlig. Hun smed bleen på øen Krk i Kroatien og meddelte, at nu gik hun ikke længere med ble. Hun havde stadig sin første tissetår på toilet til gode, men den nappede hun en halv time senere, og dagen efter klarede hun en tre-dages køretur op igennem Europa uden et eneste uheld. Fandme godt klaret!

Hugo, derimod, er pænt kold i røven, når det kommer til bleafvænning. Pun intended. Han har faktisk med stor succes prøvet det af i både Mexico og Kroatien, men af en eller anden grund er han ikke interesseret til at gøre toiletforholdet permanent herhjemme i andedammen. Han taler nogle gange om en bekymring for, at Lille-Hugo ikke har en længde, der gør det muligt at transportere urinen hele vejen fra blæren til kummen, og han har udtrykt en angst for, at toilettet er levende. Men størst er frygten for, at han falder ned i toilettet og aldrig vender tilbage. På trods af, at han altså har siddet der og jævnligt ser resten af sin familie sidde der – uden fare.
Vi har prøvet at forhandle os frem med bestikkelse om Hulk-figurer og vaffelis, men intet virker. I dag talte han om ønsket om et superhelte-toiletbræt med billeder af favoritterne Hulk, Iron Man, Spiderman og Captain America, og dén løb jeg med!
img_9041
Det lykkedes mig at lokalisere dette toiletbræt – men kun på Pinterest! Jeg har googlet i den gode del af en time, og det er ikke lykkes mig at finde et sted, hvor det eller et lignende kan erhverves. Det tætteste, jeg kommer, er et bræt med motiver af karakterene fra Paw Patrol, og dét vagte absolut ingen begejstring hos Bette-Hux! Alt eller intet! Hulk eller ble!
Så gode råd modtages! Både ble-afvænnings-tips og ikke mindst links til toiletbrætter med superhelte. Tænk engang, at dagen kom, hvor jeg skulle bede om det! ?

Linksene herunder er reklame i form af affiliate.
Apropos links (fin overgang, yes…? ?), så giver Boozt 20% rabat på over 60.000 varer på deres webshop KUN I DAG! Alt fra Ganni, Gestuz, Designers Remix og maaaange flere er nedsat! Se mine favoritter her og brug rabatkoden ‘ALL20’!
Jeg har lige smidt kjolen herunder i kurven, og så overvejer jeg den røde sweater fra Mads Nørgaard. Overvejede en af dem fra Ganni, men de er sgu for dyre – selv med rabatten, hehe. 😉
Mads Nørgaards er lige så pæn og en lille smule billigere.
mad120989_cbrightredorange
Den her findes her!
gant1829_cleopard-1
Den findes her!

Se alle mine andre favoritter HER!
img_9030