Indlægget indeholder reklame i form af affiliate links.

Åh, jeg har sådan glædet mig til atter at få lov at lave lidt festlig larm med Boozt.com, som efter min mening er en af de bedste webshops, der findes! De leverer hurtigt, har fri retur, og så kan man sgu betale med MobilePay!
Jeg har i disse to dage (indtil lørdag d. 2/9 om aftenen kl. 23.59) fået lov at give alle, der læser med hos mig (og alle deres venner, selvfølgelig! I kan bare sende linket til dette indlæg videre!) 15% rabat på alle kjoler hos Boozt.com!

Jeg måtte selv vælge en kategori, og jeg brugte en uge på i første omgang at beslutte mig for t-shirts. Men da jeg så hørte, at man for at få rabatten skal spendere mindst 999 kr., synes jeg alligevel, at kjoler var bedre. De er nemlig tit lidt dyrere, og så er det jo sjovere med rabat. 🙂

Så fyr den af! 15% rabat på alle kjoler – også dem til børn! Man skal bare bruge rabatkoden ‘MetteMarie15’, og så skal man altså spendere mindst 499 kr.

VIGTIG INFO:
Der er jo altid nogle, der ikke vil være med til at lege, og således er der nogle brands, som ikke er med i rabatten. Desuden er udsalgsvarer heller ikke yderligere nedsat i denne omgang. De brands, der ikke er med i min rabat, er disse:
Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, By Malene Birger, Mango, Odd Molly, Samsøe & Samsøe, Masai, BOSS, Calvin Klein, 3.1. Phillip Lim, Barbour, Molo, MarMar CPH, Little Marc Jacobs og Mevation.

Relevante genveje: Korte kjoler, lange kjoler, festkjoler og strikkede kjoler!
Og mine anbefalinger er jo så at finde herunder. 🙂

Happy shopping! <3

l193707347_cmauveglow
Den her kjole er jo den, jeg købte til Confettis reception i onsdags! Så mega-pæn, også i grøn og blå! Begge kan ses og eventuelt købes her!
gant1828_cleopard
En langærmet version af min YNDLINGS-kjole fra Ganni! God i alle sammenhænge – jeg bruger den mest med hvide sneakers. 🙂 Den kan købes her!
ges10901306_cblack
Virkelig fin velour-kjole fra Gestuz, som jeg tænker bliver et hit til efterår og vinter. Måske med sådan et par støvler her til. Kjolen, som altså i denne weekend er nedsat med 15% KUN for mine læsere (ret stolt MM) kan købes her!
sgasg1468_cginger
Fine farver fra Stine Goya kan shoppes her! Den er der også i gullige nuancer.
ganf1851_cblack
Fine prikker! Til fest kan man være kæk og bare tage en BH under, og til hverdag en undertrøje og eventuelt sneakers. Gerne hvide. Jeg ved det, jeg har en last. 🙂 Kjolen kan købes her!
bp132674675_clasergrid
LÆKRE Baum und Pferdearten! Elsker dem og elsker, at det stadig drives af de to power-damer, der startede det op sammen! Kjolen kan købes her!
rod1300450_cblack
Jeg har altså fået øjnene op for RODEBJER! Generelt er jeg jo virkeligt pjattet med danske designere, og de her gør det også enormt godt! Se den her kjole engang! Den kan købes her – med 15% rabat!
gant1829_cleopard

Jep, jeg ved godt, det er den anden Ganni-kjole med leo-print, jeg viser, men det er virkelig en fin metervare, de har fundet frem, og den her er så nice, at den også skulle med! 🙂 Den kan købes her!
ges10901114_cwhitemulticolorstr
Det her er den kjole, jeg havde på, da jeg offentliggjorde “maven” i dette indlæg! Og jeg elskede den! Men jeg glemte den fandme på stranden i Kroatien, og da jeg kom tilbage efter den, var den væk. Heldigvis er den ikke SÅ dyr, når man trækker rabatten fra. Den kan købes her!