1684568
Indlægget indeholder reklame i form af affiliate.

Jeg forbinder især dufte med steder og mennesker. Jeg er ikke et madøre nok til at kunne få lady-boner over duften af en gryderet, men jeg får altid sommerfugle i maven, når jeg kommer op af metroen eller ud af en taxi inde midt i Barcelona og mærker den duft, der altid er der. En blanding af lindetræer (tror jeg, de hedder) og bilos, og så et skvæt havvand i baggrunden. Fantastisk! Lige præcis dén duft har jeg ikke mærket andre steder. På samme måde er det med Berlin, Marrakech og New York. Hvis man fløj mig til et af de fire steder med headphones på og bind for øjnene, ville jeg straks kunne fortælle, hvor vi var på grund af duften.

Min mor brugte altid den samme parfume, nemlig den her fra Yves Saint Laurent. Jeg har den selv derhjemme, men jeg går aldrig med den, for den er for kraftig til mig. Men når jeg er i samme lokale som en kvinde, der bærer den duft, ser jeg straks min mor for mig, og det er så dejligt.
På samme måde kan jeg garantere, at hvis Jon en dag kom hjem fra en fem-dages optagelse i en kloak uden adgang til bad om aftenen, skulle han bare lige pifte sig med et sprøjt ‘Sauvage’ fra Dior, og så ville jeg være good to go! 😉 Den parfume er sex på dåse, hvis De spørger mig! 😉

Desværre er den ikke en del af Boozts store parfume-udsalg. Til og med på torsdag d. 27. september kl. 23.59 har de 20% rabat på alle dufte! Jeg udvalgt et udpluk af mine favoritter, som kan ses herunder, men der er altså MANGE! Jeg var engang parfumesamler. Da jeg var på mit højeste, havde jeg 27. Men til sidst fik jeg ondt af dem, jeg ikke brugte, og gav dem væk. Nu har jeg få gode, og jeg skifter ud engang imellem. Herunder er nogle af dem, jeg synes er bedst!

For at få rabatten skal man købe for 499 kr., og man skal bruge koden ‘NOW20’ ved check-out.

Der er gode rabatter på dyre mærkevarer!
Se blandt andet udvalget fra:
Gucci
Balenciaga
Miu Miu
Marc Jacobs
CLEAN
Kenzo
Prada 
Calvin Klein
Valentino

ppage_miumiu_leaubleue_123016_video
En af de pæneste parfumer i nyere tid, efter min mening. Den står på min pralehylde på det lille badeværelse derhjemme. Jeg bruger den mest om dagen, men nogle gange også om aftenen. Den er så lækker og blomster-agtig! Kan købes her med 20% rabat!
marc-jacobs-daisy1
Den her duft har jeg haft og brugt i mange år. Engang mødte jeg Marc Jacobs himself på restauranten La Société i Paris, og jeg viste ham stolt, at jeg havde netop denne parfume i min Marc Jacobs-taske. Og han var pænt ligeglad … 😀 Men den er god – en blanding af frisk og varm. Man kan lige nu få 100 ml. med 20% rabat her!
Den findes også i en endnu smukkere lyserød KISS-version her! Se den da lige … <3

skaermbillede-2017-09-26-kl-10-13-15
Jeg har lyst til at skrive ‘en rigtig klassiker’, men det ville jeg jo så kunne skrive om alle mine favoritter. 🙂
Man (jeg, i hvert fald) falder jo tit for en duft, fordi man synes, den passer godt til én. Ikke larmer, men stadig er nærværende. Den her duft fra Chloé er sådan én, man kan kende på andre. Man kan straks dufte, at det er Chloé. Og den er nedsat med 20% rabat her!
skaermbillede-2017-09-26-kl-10-22-41
YAS! Jeg elsker CLEANs dufte! De er så u-parfumerede og egner sig perfekt til hverdage, hvor man bare vil dufte rent og lækkert uden at sende alt for mange signaler afsted. Den her dufter af nyfalden regn. Jeg har hørt, at det er ozonen, man kan lugte, når det lige har regnet, og at det vist ikke er så sundt. Men det dufter satme godt! 🙂 Den her kan fås her med 20% rabat! En anden genial duft er SKIN, og findes her!
skaermbillede-2017-09-26-kl-10-19-22
Åh, jeg kan tydeligt huske den hype, der var omkring den her parfume, da den udkom første gang! Jeg har den stående hjemme på min spejl-coiffeuse, og den dufter SÅ godt! Knap så feminin som mange af de andre, men den dufter DYRT og krydret. Virkelig lækker! 20% rabat her!
skaermbillede-2017-09-26-kl-10-28-52
Apropos ‘hypet’, hvem kan så ikke huske Kristen Stewart i kampagnen for Balenciagas duft?
Den ser dyr ud og dufter eksklusivt! Præcis som man vel havde forventet. 🙂
Den kan findes her med 20% rabat!
skaermbillede-2017-09-26-kl-10-17-35
Laber, lille mærkevaresag, som både ser godt ud i et stilleben eller i håndtasken, og så dufter den stilet og lækkert! Nedsat 2o% her!
skaermbillede-2017-09-26-kl-10-21-06
Helt ny duft fra Carolina Herrera. Jeg har endnu ikke haft fornøjelsen, men jeg kunne godt finde på at købe den bare for udseendet skyld! Den er da ren pral! 🙂 Findes her!