image1
Indlægget er en reklame for FDM.

Som det vist er alment kendt, hvis man følger med på min lille blog hér sådan relativt ofte, så kigger familien og jeg for tiden på huse. Eller rettere sagt: Efterhånden kigger vi på HUS! Vi har gang i en langtrukket forhandling med de nuværende ejere, og vi har heldigvis en fantastisk købermægler til at tage sig af al korrespondancen. Uanset om vi ender med at købe eller ej, er pengene til hende vanvittigt godt givet ud. Hvis man vil gøre os kunsten efter, kan jeg anbefale Stine Hammervig fra Køgerrådgiverne her.

Nåh, men når vi på et tidspunkt køber et hus, så skal vi have en bil! I starten af vores samtaler i Langehjemmet omhandlende huskøb, var det et af de vigtigste punkter for Jon. Indtil for relativt nyligt var han en ganske inkarneret byrotte, og den eneste optur, han kunne øjne ved at bo udenfor byen, var at det ville gøre det mere relevant at investere i en bil, og sådan én har han godt kunne tænke sig længe. Vi har af flere omgange lejet, leaset eller lånt biler i kortere perioder af gange, men næsten hver gang har vi måtte sande, at folk i Indre By er nole nossefår til at parallelparkere og trepunktsvende,og derfor har det ikke været holdbart i længden, når vi ikke har haft en gård at parkere i. Desuden har det ikke været vanvittigt nødvendigt, da vi har haft vores elcykel og kun sjældent har haft brug for at skulle længere væk.
Jon har flyttet sig rigtigt meget rent byrotte-mæssigt i de år, vi har været sammen. Kolonihaven i Skovlunde købte vi egentlig mest, sådan at jeg kunne få afløb for mit behov for en have, mens vi boede i byen, men den har tjent den dobbelt-effekt, at Jon pludselig nu kan se fordele ved at dele land og by lidt op. At der er fordele og livsnydelse at hente, ved at man ikke bor midt på Strøget i København.

Jeg glæder mig nu til at få en bil, så vi lettere kan besøge alle ungernes bedsteforældre, hente indretningskøb på Den Blå Avis uden at skulle ulejlige Mover og så selvfølgelig tage på kør-selv-ferie igen, som vi har gjort de sidste to somre.
Jeg har i et lille år været medlem af FDM, fordi jeg har haft nogle samarbejder med dem her på bloggen, og det medlemsskab har tjent som en god følelse af tryghed, når vi er valfartet udenlands til dyts. Inde i FDMs app og på deres hjemmeside kan man danne sig et overblik over de i alt over 200.000 forskellige rabatter, man få, hvis man er medlem. Eksempelvis er der penge at spare på benzin, i LEGOLAND og mange andre familievenlige oplevelser samt rabat på eksempelvis alle briller og solbriller hos Thiele i hele landet, 30% rabat på Hertz Delebilen (for os uden bil), 10% på burgers på Hard Rock Café og maaaange, mange flere ting.

Et medlemsskab hos FDM koster 640 kr. pr. år, og udover de mange rabatter, får man også de her fordele:

  • Juridisk og teknisk rådgivning
  • Adgang til FDM forsikring med fast lav pris
  • Fuld adgang til fdm.dk, nyhedsbreve og apps
  • Konkurrencedygtigt og sikkert billån
  • Vejhjælp til en fornuftig medlemspris
  • 200.000 rabatter f.eks. rabat på brændstof og diesel
  • Rabat på bilsyn, biltest og hjulskifte
  • Magasinet Motor 11 x årligt

Så hvis man har bil eller er typen, der har en rig oplevelsesøkonomi (måske en lidt alternativ betegnelse for folk, der prioriterer at bruge penge på skægge ting i deres fritid), så vil jeg anbefale, at man tjekker FDMs medlemsskab ud. 🙂