Billederne her er taget på min fødselsdag de sidste otte år. Jeg mangler et fra da jeg fyldte 31, fordi jeg tilbragte den på et sundhedscenter i Tanzania, hvor jeg hjalp Louis Nielsen med at dele briller ud, og da jeg fyldte 33 fik jeg heller ikke taget selfies, for da var jeg hundesyg OG alene hjemme med yderst usamarbejdsvillige babyer på et halvt år hver. ?

Indlægget indeholder reklame i form af affiliate.

Vi har gået lang, lang tur, vi har set tegnefilm på iPads, vi har spillet vendespil og lagt puslespil, og nu har jeg kastet to tæpper henover marmorbordet i havestuen, min far har stukket dem en lommelygte, og de har fået at vide, at nu skal de underholde sig selv og hinanden uden brug af voksne og skærme. Det har kørt i fire minutter nu, og jeg nyder at have røven i sædet og mobilen i hånden. 

I går var den perfekte fødselsdag! En fødselsdag er ikke så meget en dag, som den er en følelse, og den fejler mig aldrig. Jeg er dato-nørd, og jeg elsker at se både frem og tilbage på en given dato i tiden. Om yderligere 36 er jeg 72 år, og når jeg kigger på min far, som er 68, er det ikke noget, der skræmmer mig. Snarere tvært imod. Han sælger den godt, den gamle! 

I går aftes gav jeg mig til at bestille fødselsdagskjoler til på lørdag. Jeg har godt nok planer om kun at have én på, men jeg kunne stadig ikke beslutte mig, og jeg vejer 6 kilo mere, end jeg gjorde sidst, jeg stadsede mig ud, så jeg ved ikke helt, hvad der klæder mig. Derfor har jeg købt fire ret forskellige kjoler, og så er planen at sende tre af dem retur, når jeg har prøvet dem på og fundet ud af, hvad der funger. 

Efter at have læst jeres kommentarer i dette indlæg, købte jeg den her fra Na-kd Trend. Jeg synes, den er voldsomt festlig, og jeg kan godt se, at printet kan tangere lidt Yvonne, men det tror jeg altså godt, man ville kunne style sig ud af. Til gengæld har jeg lidt fået second thoughts omkring den lille turtleneck… Vi får se.

Så købte jeg også den her fra Na-kd Boho. Jeg har et superpænt talje-bælte, som jeg tænker vil afhjælpe den ellers lidt lærredssæk-agtige facon, og så koster den jo ikke mange knaster. 

Desuden har jeg købt den her fra Aéryne X Na-kd, som jo er en anden farve af den kjole, jeg havde på i Barcelona sidst, jeg var der – altså den her. De havde den kun i en Small, så jeg ved ikke, om den bliver for snæver i taljen, men det må komme an på en prøve. Jeg synes, cognac-farven er vildt flot! 

Den sidste, jeg har købt, er denne her fra Filippa K. Og det er min foreløbige favorit. Den er lidt (eller faktisk tre gange) dyrere end de andre, men jeg tror, at de der snore i taljen vil være rigtigt pæne. Den slags plejer at være klædeligt – særligt når tingene ikke lige sidder, som de plejer.

Planen var, at jeg ungerne og jeg i morgen formiddag ville smutte retur til København i tide til, at jeg ved frokosttid kunne aflevere dem i børnehave og nå en aftale til en ansigtsbehandling klokken 13.30. Meget Real Housewives-agtig måde at anvende kommunens i øvrigt udmærkede pasningstilbud, I know. Men Hugo har (uden at han i øvrigt har opdaget det) tilsneget sig en feber på 38.5, og hvis jeg kender mine børn ret, så kommer den til at stige, før sen forsvinder. Så jeg må klare mig med hjemmespa, og til gengæld venter vi med afgang fra det alsiske, til Fanden har fået sko på i morgen formiddag engang, og det kan jo også noget.

Torsdag morgen står den på London med Nivea og bagefter solo-hygge! Jeg har besluttet mig for at se The Book Of Mormon i teatret og bagefter spise middag på Sexy Fish, da jeg kun kunne få bord klokken 22.45. Jeg overvejer at lave en ‘Joey’ og gøre som om, jeg er blevet brændt af på en date, når jeg nu skal sidde og spise alene. Så kan det være, jeg får nogle gratis krabbedeller. 😉

TAK for de dejlige fødselsdagshilsener i går. TAK. Bare mega-TAK! ?❤️????