I sidste uge var jeg et smut i London. Åh, der er nu ikke noget som et smut til London, når solen skinner, butikkerne på Oxford Street holder åbent, og man oven i købet er inviteret!
Jeg var inviteret af NIVEA, og jeg var egentlig ret imponerede over, at de sådan havde lyst til at flyve mig hele vejen til London for at deltage i en produktlancering, som i sig selv tog fire timer. Men jeg sidder kun nødigt en festlig anledning overhørig, så afsted med mig. Jeg var også snu nok (hvis jeg selv må sige det) til at udnytte den gyldne mulighed, så i stedet for at tage imod den foreslåede returbillet selvsamme dag kl. 17.10, bad jeg de rare mennesker om at give mig en billet til samme afgang dagen efter, og så investerede jeg selv i et hotelværelse for natten.

Lanceringen fandt sted på Bourne & Hollingsworth, som er en café, som er så smukt og grønt indrettet. Jeg har været der før i en lignende sammenhæng, og da der er som skabt til formålet. Vi var omkring 30 gæster, og så havde Nivea allieret sig med Zanna van Dijk, en britisk fitness/sundhedsblogger med en krop som en blond amazone. Hun var sød, sjov og opløftende, og efter en fælles omgang morgenyoga (som jeg og min danske rejsemakker, Cecilie Hother, sad over, da vi var iklædt helholdsvis læder- og cowboy-buks) blev vi delt op i tre grupper, og så gik vi på omgang i tre mindre rum. Her fik vi tips til påføring af ansigtscreme på en dejlig måde, tips til at trække vejret mere hensigtsmæssigt, og til sidst lærte vi at lave en vildt lækker smoothie, som indeholdt nogle af de samme nøgle-ingredienser som NIVEA Q10 PlusC.

NIVEA Q10 PlusC, som jeg tester for tiden, er nemlig spækfyldt med C-vitamin – ligesom vores smoothie var. C-vitamin er nemlig med til at give huden den glød, mange af os sådan higer efter. Den dér fine finish, som man har i ungdommens vår, men som stress, forurening, søvnmangel, solen og aldring generelt lige så stille gør mere og mere kål på. Den kan man heldigvis tilføre igen – ganske vist ikke i lige så rigelige mængder som tidligere, men alt tæller.
NIVEA Q10 PlusC indeholder også masser af Q10 (jep, navnet må have ligget lige til højrebenet), som ligesom C-vitamin er en kraftig antioxidant, og sammen får de os, der bruger cremerne, til at STRÅLE! Oh, yes, please!

img_9964-1.jpg
I forbindelse med tilblivelsen af disse cremer har NIVEA lavet en lille folkeundersøgelse for at finde ud af, hvad der får kvinder til at stråle. Undersøgelsen er lavet i juni 2017, og man har talt med kvinder i alderen 20 til 35 år.
Helt konkret blev de stille det her spørgsmål:

”Hvilke små og store oplevelser i hverdagen giver lige netop dig glæde og energi?”

Og se lige, hvad de svarede:
88 %                    af de adspurgte synes tid med dem, de elsker er vigtigt.
81 %                    lader op ved at være ude at rejse.
60 %                   nyder en god film, serie eller (lyd)bog i sofaen.
54%                     får energi af at bruge tid på at pleje sig selv og deres udseende (”Mig-tid”).
47 %                    føler, at det er skønt at få pulsen op på løbeturen, ved fitness eller anden sport.
40 %                    synes, giver dem glæde at hjælpe eller inspirere andre.

Undersøgelsen viser, synes jeg, at vi alle sammen er vidt forskellige. Og jeg ville have svaret mange forskelige ting, hvis man havde stillet mig det samme spørgsmål hvert år fra jeg fyldte 20 til nu.

Men sandheden lige nu er, at den tur til London frembragte min indre glød og fik den til at blusse i maven! Ét er, at jeg havde fire fantastisk hyggelige timer sammen med søde og spændende bloggere og influenter fra alle vegne, og noget andet er, at jeg efterfølgende havde et helt døgn alene i et solbeskinnet London. Det kan noget at være alene blandt mange mennesker nogle gange.
Som man kunne se på Instagram, brugte jeg eftermiddagen på at købe ting og sager, hvorefter jeg gik ind til en frisør, der satte mit hår. Hjemmefra havde jeg booket en billet til ‘The Book of Mormon’ – en musical skrevet af mændene bag Southpark, og inden jeg tog i teatret, klædte jeg mig på, som om jeg skulle ud til en festlig aften med min mand eller veninder. Da jeg havde grinet mig igennem de timer, musicallen tog, tog jeg en taxa til restauranten ‘Sexy Fish’, hvor jeg også havde bestilt bord til én, og så nød jeg en sushi-menu og en gin/tonic i mit eget selskab.

Dét får mig til at stråle! At jeg forkæler min hud og mig selv! Bruger gode, fugtgivende ansigtscremer som NIVEA Q10PlusC, som jeg er svært begejstret for, dresser up og tager ud og går på date med mig selv i en fremmed by. Det, at den slags ikke kun hører til, når man er sammen med andre, men også er noget, jeg altid har dyrket alene, er jeg så glad for. Det gør mig glad, at jeg kan gøre mig glad. Jeg og skaberne af ‘The Book Of Mormon’, that is. 😉