img_9952.jpg
Indlægget indeholder reklame og affiliatelinks.

Åh, jeg havde en god fødselsdagsfest i går! Masser af damer, fisk, drinks, cocktails, dans og Kleine Feigling!
Jeg har altid været modstander af ønskesedler, da jeg synes, at det er ufint, at man med så stor tydelighed forventer gaver, men efter at være blevet punket tilstrækkeligt igennem årene af særligt min svigerlige side af familien, gav jeg efter. Og det kan på alle måder anbefales! Jeg har ganske enkelt fået alt, jeg har ønsket mig!

Men jeg er en ringe blogger, altså! Jeg gjorde så meget ud af at bestille multiple kjoler hjem samt købe sko i udlandet i dagens anledning, og så har jeg alligevel ikke åndsnærværelse nok til at få nogen til at tage et outfit-foto af mig! Min agent fik, kunne jeg her dagen derpå se på Instagram, taget et billede nede i min gård. Jeg har altid tænkt, at den ikke kunne bruges til den slags, men hun fik den selvfølgelig til at se ‘gram’ ud (som jeg har lært, det kaldes).

Men altså, jeg havde klædt mig ud som en Kardashian! Jeg har ikke holdt privatfest siden før, jeg mødte Jon, og da jeg gik der g hørte Gilli og Topgunn, mens jeg gjorde mig klar, kunne jeg mærke, at den skulle have fuld basarm!
Jeg havde udvalgt tre mulige kjoler til aftenen! Denne fra Filippa K var egentlig min førsteprioritet, og den er også SÅ pæn på, men da jeg stod dér foran spejlet kunne jeg mærke, at den altså ikke var helt festlig nok til guldstiletter og store øreringe. Den udstrålede meget mere good girl, end jeg følte, jeg kunne stå inde for denne aften. Denne her fra Na-kd Boho var også vildt flot med et bælte i taljen, og den kunne jeg sagtens finde på at tage på til en premiere engang.
Denne kjole fra Aéryne X Na-kd vandt! Tilpas længde fortil, dejligt lange ærmer og ingen barm, men til gengæld er der noget med måden, den er sat sammen på, der går den ret sexet. Måske er det farven – lidt a la Carries naked-dress? Jeg følte mig supergod tilpas i den! Den hvide, jeg har, som egentlig er magen til, er grundet farven mere elegant end sexet, synes jeg. Jeg har dem begge i en str. 36, men den cognac-farvede strammer af en eller anden grund mindre i taljen.
For at fuldføre Kardashian-referencerne havde jeg flettet håret i det, man vist helst ikke må kalde ‘boxer-braids’ og taget mere highlighter og sort øjenskygge på, end jeg har haft til sammen siden 2010. Og jeg elskede det! Mine vilde hoops købte jeg i øvrigt i London forleden. De er (selvfølgelig) fra Topshop og kan købes her!

Damerne ankom til min lejlighed klokken 18.30, og idet de kom op ad trappen, fór jeg rundt og gemte vasketøj under sengen med den ene hånd og rettede sofapuder med den anden. Maden kom gudskelov udefra, da den blev leveret af et i øvrigt nydeligt bud fra Letz Sushi. Jeg havde bestilt tre store fade med en masse blandet (mest laks, fordi YUM!), og det så hamrende sexet ud dér på køkkenbordet sammen med den Laurent Perrier-champagne, jeg købte i Fleggaard i Harrislee i sidste weekend! Vi sjussede, hørte musik, fortalte røver og tog sefies, og dem, der bryder sig om den slags, røg smøger på altanen. Jeg nåede helt at ærgre mig over, at vi ikke har holdt flere i fester i den her lejlighed, for den er ret formidabel til formålet!
Til dessert havde jeg bestilt de lækreste kager på Instagram! (Man er vel blogger). Jeg så dem i forbindelse med Irina The Divas lancering af kunstige øjenvipper, og jeg besluttede straks, at jeg måtte have sådan nogle popcakes til mine gæster. Det var ikke specielt dyrt, jeg betalte med MobilePay, og de leverede oven i købet kagerne til min adresse på selve dagen! Anbefaling hermed givet.
Blomsterne, der prydede bordet (og heldigvis stadig gør det) var festligt og venligt doneret af blomsterbinderiet Bike & Bloom. De er en fantastisk sympatisk socialøkonomisk virksomhed, der udelukkende ansætter og oplærer flygtningekvinder som florister. Disse kvinder går så på sprogskole, og ved siden af det arbejder de 5-10 timer om ugen hos Bike & Bloom, hvor de oplæres som florister, tjener penge og øver sig i at tale dansk. Vindende koncept og virkeligt pæne blomster!

Nåh, men ved midnat tog vi ned på Dandy, som jeg gerne har ville sjusse på, siden jeg var der første gang til vores Confetti-reception for en måneds tid siden. Vi havde fået et bord, hvor der stod cava og cocktails klar, da vi kom, vi havde verdens nok sødeste og mest opmærksomme tjener, og lige pludselig sad Topgunn ved bordet ved siden af os. Jeg kunne ikke dy mig for at bede om en selfie (da jeg lige havde spurgt ham, om han nu også VAR ham først. Ikke pinligt overhovedet, nej), og den leverede han gerne, men han insisterede på selv at tage billedet. (Jeg havde ham et sekund mistænkt for at forsøge at nakke min telefon, da hans var en lille-bitte iPhone 5, hvor min selvfølgelig er en blogger-fon i størrelse PLUS). Vi fik en lille sludder, og jeg fik alt for hurtigt til, at det virkede naturligt, nævnt, hvor forelsket, jeg er i min mand. En tendens, jeg har fået, når jeg er småfuld og falder i snak med mænd i byen, fordi jeg straks bliver bange for, at de tror, jeg lægger an på dem. Så dér sad den unge rapper så med en fuld 36-årig småbørnsmor, der plabrede op om ægteskabets sande værdi. Hot!

Min søster reddede mig ud af suppedasen – eller det kan man vel med rette sige, at JLO gjorde, for da de smed et af hendes kronede numre på, var det os Lei’er umuligt at sidde stille, så vi dansede natten væk, og klokken lidt i 4 cyklede jeg hjem gennem gaderne på mit røde lyn med YSL-tasken placeret i børnesædet foran mig. Jeg elsker at gå i byen, jeg elsker at komme hjem, og jeg elsker, at Jon så lige tilbringer dagen i Tivoli med ungerne og spammer mig med billeder imens – som jeg modtager siddende i sofaen foran Netflix. Og så elsker jeg, når de kommer hjem igen. <3

Jeg er allerede begyndt at planlægge en jule-komsammen for alle mine veninder, for jeg kan mærke, at den her lejlighed har flere festlige aftner i sig, og jeg er da ikke typen, der sådan vil benægte den at udleve sin skæbne. 😉

Med ønsket om en fantastisk søndag, kæreste damer og herrer i sofaerne derude! Jeg håber, freden har sænket sig, og at flødebollerne og vingummierne er fundet frem. Når Jon er færdig med at putte børn, skal vi se tredje afsnit i Netflixs TV-serie om O-J. Simpson-sagen. KÆFT, den er spændende! Så det kan man godt kaste sig over, hvis man mangler noget at binge.

God aften! <3

PS: Hvis man ikke har set videoen om min tur i Sydhavnen, synes jeg sgu, man skal unde sig selv den oplevelse her!