img_0668-1
Jeg fik i foråret permanente-bukket mine øjenvipper. Det fik jeg gjort lige inden, jeg tog til New York, og det faktum har jeg valgt at gøre brug af for helt skamløst at kunne genbruge det billede, der kan ses herover. Nej, man kan ikke rigtigt se mine vipper, men jeg er da i New York. 😉
Jeg har flere gange tidligere fået farvet mine vipper. det er ikke noget, jeg gør så tit længere, for jeg bruger alligevel mascara de fleste dage, så jeg tænker, at sådan en farvning slider unødigt på vipperne.

Men nu til vippebukningen. Jeg fik den udført hos Kenny Anker Brows, da han skulle være førende på sit felt – og udover bryn altså også ordner vipper. Han ordnede mine bryn til den helt store guldmedalje, og de så fantastiske ud. Bagefter tapede han mine øjne til, lagde en lille gummi-dims på mine øjenlåg og penslede mine vipper i en bue opad med permanente-væske. Og der lå jeg så og kæmpede for ikke at dratte i søvn, mens kemikalierne arbejdede.

Et par dage efter, at jeg havde fået ordnet vipperne, tog min søster og jeg så til New York, hvilket betød, at jeg om morgenen havde bedre tid til at dulle mig, end jeg normalt har i Langehjemmet. Jeg skulle lige hitte ud af, hvordan jeg lagde mascara på vipperne, nu hvor de pegede en anden vej, end de plejer, men da jeg lige fik styr på det, blev jeg vanvittigt glad for dem! De så meget længere ud end normalt, jeg havde brug for meget mindre mascara, og selv når jeg ingen sminke havde på, så jeg meget friskere ud, end jeg ellers gør. Et lille minus var, at når man kiggede på mine vipper fra siden, så de fuldstændig ud som hos folk, der får sat kunstige vipper på, på grund af den kunstige vinkel. Og det ærgrede mig lidt, for jeg er egentlig stolt af mine egne, naturlige vipper. Meeen det var til at overleve.

Sådan gik der 14 dage med idel vippelykke. Og så begyndte de jo at vokse ud. And it was NOT good. Mine vipper havde selvsagt forskellige længder, da de blev permanentede. De længste af dem faldt vel bare ud, som sådan nogle nu gør, men dem, som var helt små til at starte med, voksede ud og fik et forfærdeligt knæk yderst på vippen! Buen, der til at starte med var flatterende, var nu bare et hak, som jeg mest af alt havde lyst til at klippe af.
Der gik langt tid – nok omkring 6-8 uger – før alle de permanentede vipper var faldet af, og nye var kommet til i stedet. Og så brugte jeg lige en måned med vippeserum, før jeg rent faktisk synes, mine vipper lignedede sig selv igen. Jeg gør det ALDRIG igen. 🙂 Jeg bruger i stedet en almindelig vippebukker, og så bruger jeg altid Benefits Roller Lash-mascara (reklamelink).

Det skal samtidig siges, at jeg talte med den yndige Christiane Schaumburg-Müller, dengang mine nybøjede vipper og jeg var i vores honeymoon-fase. Da fortalte jeg selvsagt rosende om behandlingen og anbefalede den til skønheden. Jeg glemte lige at få fulgt op på min oplevelse, og Christiane gik så ligeledes til Kenny Anker for at få bukket sine egne vipper. Og hun har KUN været glad! Hele vejen igennem. Hendes vipper voksede ud i samme retning som bukningen, hvis man kan sige det sådan, og hun oplevede således kun, at hendes samlede øjenvippe-mængde gradvist blev mindre og mindre buet.

Så folk og vipper er forskellige, og det er nok svært helt på forhånd at vide, hvordan ens vipper reagerer. Men de vokser jo heldigvis ud igen! Nu er der efterhånden nogle stykker, der har spurgt ind til min oplevelse, så den ville jeg da lige dele. 🙂