I går, da jeg var på vej hjem fra min shoppetur for at friske mig lidt op på hotellet inden min date night med mig selv, kom jeg forbi Kate Spade. Jeg var nødt til at gå ind for at se, om de mon havde en 2018-udgave af den kalender, jeg var så glad for sidste år. Og det havde de! Sågar i en lidt mere hverdags-kompatibel udgave end min sidste, så lykken var stor.

Jeg tillod mig en slentretur i shoppen, og mens jeg småsludrede med en sød medarbejder, gik det, som det ofte går, og jeg blev på nærmest magnetisk vis draget af et par glimtende hæle. Magic Mike kunne lave nok få mange thrusting-moves i min retning – hvis der var udsalg på guldglimmer på den anden side af gaden, ville jeg end ej bemærke ham!

Jeg vendte skoene om og så til min lykke, at de var nedsat fra 264 pund til bare 104. Lidt af en besparelse, og jeg kunne selvfølgelig ikke nære mig for at prøve dem på. De sad perfekt, og jeg meddelte medarbejderen, at jeg var parat til at gøre min investering. Hun måtte desværre meddele, at det lille prisskilt med ‘£ 104’ var en fejl – skoene var ikke nedsat, men kostede fortsat 264. Altså 2.200 kr. Og selvom jeg elsker glimmer, var det mere, end jeg var villig til at give, da sandheden jo er, at jeg på ingen måde savner glimmer i mit liv.

Oppe ved kassen havde medarbejderen en lille snak med en overordnet, og de blev hurtigt enige om, at prisskiltningen jo var deres fejl og ikke min, hvorfor de måtte lade mig købe skoene til 104 pund. Hvilket jeg synes, er umanerligt god stil, i øvrigt! Særligt fordi jeg er turist og derved ikke kan forventes at frekventere deres biks på jævnlig basis.

Så nu har jeg nye glimmersko igen! Og heldigvis en fødselsdagsfest i morgen, hvor de kan få foretræde for verden! HURRA!! ✨