Jeg har fødselsdag, og jeg er den allerførste, der har opdaget det! Fordi jeg to aftner i træk er fået i seng med høns og børn, vågner jeg nu op i en alder af 36 og er friskere end længe. Hele huset i Sønderborg sover, og jeg nyder at se natten overgive sig langsomt og blive til dag udover hustagene.

I går var vi i LEGOLAND. Lørdagen havde jeg tilbragt med at krydse rundt mellem Amager og Østerbro for at køre Krapylerne til diverse legeaftaler i silende regn. Det var helt klart til at overleve, fordi cykleriet sørgede for, at jeg ikke frøs samtidig, men hvor blev jeg dog alligevel optursramt, da himlen åbenbarede solen søndag formiddag og lod den skinne hele dagen – helt til Billund! Det var enormt skægt at gense LEGOLAND, og det var mindst lige så skægt at se det mindblow, der sprang i luften i hovedet på min mand, da det gik op for ham, at det legit ér 30 år siden, nogen af os sidst har været der. Hugo er ikke til uhyggelige rides. Heller ikke små-uhyggelige. Eller hurtige. Eller ting med høje lyde. Min forståelse af situationen er, at det er fordi, hans fantasi simpelthen er for god (sagde moren…). Så efter en tur i en båd, der sejlede igennem en grotte, græd han store, salte tårer og sagde, at han savnede vores lejlighed. Berta har en anderledes krum hals på det punkt, så hun og Jon fik prøvet Dragen, mens moren misundeligt så til. Så Jon og jeg er enige om, at vi venter med at komme retur, til vi begge er fyldt 40. Og ungerne er 7 og derved kan få LEGOLAND-kørekort. Dét husker jeg fra dengang! 

I dag har Jon fået fri fra TV-optagelserne. Selvom man skulle tro det, skyldes det ikke min fødselsdag, men er blot et heldigt sammenfald. De gamle har takket ja til at stå for baryle-beværtningen i et par timer, så vi kan ihjelslå et par frokostburgere på en alsisk beværtning i tosomhed, og midt på eftermiddagen drøner Jon så til Fyn for at spille teater, mens jeg, De Gamle og ungerne i aften skal have bøf/bearnaise i privaten.

Jeg elsker at have fødselsdag. Jeg elsker at blive ældre – med alle de livslektioner, rynker, tykke lår og hængebryster, det afstedkommer. Jeg elsker at opleve livet, og jeg har absolut ingen planer om at blive på det samme sted. Jeg sætter stor pris på, at det i dag er nogle helt andre ting, jeg sætter pris på, end det var for 10 år siden. Og 20… For at citere Suzanne Bjerrehus, så har hun engang i et interview til ELLE sagt, at grunden til, at hun elsker at blive ældre er, at hun føler, hun har levet alle sine aldre fuldt ud. Det gør og vil jeg også. ❤️

TILLYKKE TIL MIG! ??