skaermbillede-2017-10-31-kl-13-38-12
Billedet er taget i Barcelona i sommer, og det afspejler ikke andet end mit ønske om at være der (hvor der er 21 grader i dag) i stedet for her (hvor der er freaking 9), men ellers har det ikke noget med indlægget at gøre. 😉

Åh, jeg er i sandhed en ubeslutsom madamme, jeg ved det godt!
Lige nu har jeg en afstemning kørende på Insta-stories, hvor jeg beder om jeres input til, hvad bloggen skulle hedde, hvis den nu ikke skulle hedde TWINPEAKS længere. Jeg har egentlig altid været glad for det navn, og jeg har været glad for, at bloggen og jeg har hver sit navn, men det begynder at være lidt besværligt, at den hedder TWINPEAKS nogle gange.
Grunden til, at jeg navngav bloggen netop twin-peaks var jo, at jeg var gravid med tvillinger. Det var det eneste, jeg havde i hovedet (ikke det eneste, jeg havde i maven. Jeg lover jer for, at der også lå kaskader af hvide boller med nutella!) på det tidspunkt, og jeg havde dengang slet ikke tænkt over, hvorvidt jeg ville blive ved med at skrive om og vise ungerne frem eller ej. Jeg skrev bare for underholdningens skyld, og jeg regnede sådan set ikke med, at stort andre end min familie ville læse med.

I mellemtiden er der jo sket det, at jeg har gjort lidt for at rykke fokus en lille smule væk fra mine twins. De har stadig et liv på bloggen, men jeg har ikke vist deres ansigter på nettet i halvandet år, og jeg laver aldrig kommercielle samarbejder omhandlende børneprodukter. Derfor gør det det nogle gange lidt svært at forklare, hvorfor min blog hedder TWINPEAKS, og det afstedkommer nogle misforståelser. Så jeg har på det seneste kunne mærke, at det er tid til fornyelse på den front. Egentlig synes jeg, det er lidt klassisk blogger-kedeligt at skifte til mit eget navn, men jeg tror altså, at forvirringen bliver helt total, hvis jeg skifter til noget andet, jeg heller ikke hedder.

Egentlig ville jeg sådan set helst skifte navn til mettemarie.dk, men det domæne ejes af en mand, som egentlig ikke gør brug af det, men lige skal beslutte sig for, om han vil sælge. Hvis han ikke vil det (til en pris, jeg er villig til at betale), er det nærliggende at skifte til mmleilange.dk eller mettemarieleilange.dk. Jeg var egentlig mest til den sidste version, men jeg er kraftigt nedstemt i afstemningen på insta-story, hvor 90% af jer, der læser med, stemmer for mmleilange.dk.
Et par stykker har foreslået leilange.dk, men den tænder jeg ikke på, da jeg synes, det indikerer, at jeg repræsenterer hele familien Lei Lange, og det gør jeg jo ikke. Jeg skriver om mit eget liv – nogle gange indgår de andre Lei Langer, men det er altså mit show og min røv, der er i klaskehøjde. 🙂
Fordi flertallet stemmer for mmleilange.dk, er jeg begyndt at skifte mening og hælder til det samme. Jeg har købt alle .com og .dk-udgaver af de to domæner for en sikkerheds skyld, og hvis jeg skifter navn, bliver det først til nytår.

En anden ting, jeg er ved at skifte mening omkring, er den kjole, jeg skal have på til bryllup på lørdag. Jeg bad i går om jeres mening i valget mellem denne sag fra By Malene Birger (reklamelink) og denne fra Gestuz (reklamelink). Jeg var selv allermest tændt på Gestuz-modellen, men et kraftigt flertal tegnede sig for den fra By Malene Birger. Derfor prøvede jeg den på i går aftes, og den klæder mig altså ikke lige for tiden, er jeg bange for. Udover at min mås er blevet bulet i forbindelse med min nylige vægtforøgelse (det ses dog ikke i den kjole), er min barm også blevet større, og det ville givetvis gøre sig godt i den kjole på en bytur eller i et casino, men til et bryllup synes jeg, det bliver lidt for hampert. Desværre!
Gestuz-modellen (reklamelink) er jeg også gået bort fra, da jeg lagde mærke til i videoen på webshoppen, at den sidder meget løst, og den slags pasform duer ikke rigtigt til mig. Jeg er ikke så høj, så det klæder mig bedst, når ting sidder lidt til i taljen.
Derfor har jeg gjort noget vildt og har sgu lige købt den her kjole fra Just Female (reklamelink)! Oh, yes! jeg troede aldrig, at jeg skulle formå at gå til bryllup i sort tøj, MEN det ér jo
1) et efterårsbryllup
2) et aftenbryllup (vielsen er kl. 17)
3) OG bruden har sagt god for den – særligt fordi, der er glimmer på!
Jeg tænker, den bliver et hit, fordi den har et bette ærme, er hellang OG sidder til i taljen. Og ligner en voksen discokugle en lille smule. <3 Så nu er håbet bare, at jeg kan passe den, når den kommer!

PS: Og til de af jer, der læser med, som har en hjernedød god hukommelse (jeps, det var sgu lidt modstridende), så kan jeg kun give jer ret i, at et af mine argumenter for at bruge en mindre formue på denne kjole fra Lovechild 1979  var, at jeg kunne genbruge den til nærværende bryllup. Men altså, shyyyy!! Det er jo sådan noget, man siger!!! 😉