image1
Jon og jeg skal til bryllup på lørdag, og jeg glææææder mig!
For det første fordi, det er et bryllup! Den slags er kun og altid fede. Værterne glæder sig lidt mere end til andre fester, der er TO at fejre i stedet for én, og der er masser af kærlighed og ikke mindst tillid til og tro på kærligheden til stede. LOVE IT!
For det andet er det et efterårsbryllup! Jeg har indtil videre kun været til sommerbryllupper, og de er selvfølgelig fantastiske. Men det er som om, at et efterårsbryllup er lidt mere uventet, og kan det også noget. I november, for pokker, hvor det er blevet koldt og lidt kedeligt, og vi gør, hvad vi kan, for at fordrive tiden til december. Bonus: BRYLLUP! Yes, please!
For det tredje fordi, det er et af vores nyere vennepar. Sådan nogle voksen-venner, kan man sige (selvom det i fredags gik op for mig, at de faktisk er yngre end min lillesøster), som man får, fordi ens unger bliver gode venner henne i børneren. Og heldigvis for det, for shit, jeg kan godt lide dem!
For det fjerde fordi, at bruden er af tyrkisk afstamning. Hun er lige så dansk som højtbelagt smørrebrød, hygge, køkultur og onsdagssnegle, men hendes forældre hidkommer fra Tyrkiet, og i den anledning har hendes mor lovet noget med en tyrkisk kædedans, og jeg GLÆDER mig sådan! Danske bryllupper er nice, forstå mig ret! Men det er da kun en opgradering, når man har anledning til at strø lidt multikulturelt festkrymmel udover hele balladen!

Brylluppet bliver fejret i fine lokaler, men som jeg kender parret er de yderst usnobbede, og jeg har en følelse af, at dresscoden er ganske valgfri. Jeg tænker, at jeg går efter noget langt, da mine ben ikke er specielt værdige til fremvisning for tiden. Ydermere er det så svært at se sassy ud, når man hundefryser, og da Jon også er inviteret, vil jeg jo gerne tage mig lidt godt ud.
Mine valg lige nu stå imellem denne efterårsskønhed fra Gestuz (reklamelink) og denne her fra By Malene Birger (reklamelink), som i forvejen hænger i skabet, men som jeg endnu ikke har brugt. Mine betænktninger ved de to valg er sjovt nok modsatrettede. Jeg kunne være bekymret for, at den fra Gestuz måske er lidt for tilknappet, mens den fra By Malene Birger er det modsatte. Jeg skal beslutte mig senest i morgen, hvis jeg vil være helt sikker på, at mit valg når frem, så meninger må meget gerne ytres i kommentarfeltet, hvis man skulle sidde inde med sådan nogle. 🙂

I aften er Jon atter på Fyn, men det er hans sidste uge på langfart. Fra på mandag går han endnu engang fra at være filmstjerne til arbejdsløs! Det er i sandhed en skånselsløs branche, og tilbage er bare at krydse fingre for, at telefonen ringer på et tidspunkt, og der atter er bud efter ham. Here’s hoping! Ikke fordi, jeg gerne vil undvære ham, men fordi, vi netop har fælleskøbt en bunke mursten i provinsen, der skal betales realkreditlån til hver måned, og fordi, han bliver sådan en glad mand af at arbejde. Og så selvfølgelig fordi, jeg synes, at det danske kulturliv er kønnere, skønnere og dybere, når man tilsætter det lidt Langemand!
I denne uge har jeg fået puttet nogle veninder og lidt ballade ind, så jeg ikke sidder og slår rod i divaneseren, hvilket der var en overhængende risiko i sidste uge (booortset fra, at jeg lige var til gallapremiere tirsdag. Ja, okay, jeg stikker piben ind).

Med ønsket om en vidunderlig mandag aften!
Jeg tilbragte i øvrigt mandag eftermiddag hos lægen, hvor jeg fik mærket mine babser efter for eventuelle ting, der ikke skal være der. Noget, jeg er flittig til selv at gøre i privaten, men siden, jeg tog de der 5-6 kilo på henover sommeren, er mine babser vokset, og jeg kender dem ikke så godt længere. Derfor fik jeg lige et tjek, og nu kender jeg udgangspunktet igen, man man sige. Og der var heldigvis ikke noget at komme efter ifølge min læge, og den slags er jo altid rart at få at vide, så jeg nyder mandagen!
En lille opfordring om at tjekke sine babser i badet en gang om ugen hermed videregivet. <3