skaermbillede-2017-11-09-kl-11-45-10
Det er ved at være længe siden, at jeg sidst har udgivet et af de der 10 ting-indlæg. Men det har efterhånden vist sig som lidt af en udfordring at finde på noget nyt at fortælle! Jeg har jo allerede åbenbaret fantastiske hemmeligheder så som at jeg elsker at spise markrel i tomat, men hader lugten, eller at jeg får psykisk udslæt af at røre ved skumgummi. Hvordan topper man dét, spørger jeg sandfærdigt?

Lad mig give det et forsøg, omend jeg ved, det bliver svært!

1. Jeg var ret gammel, før jeg fandt ud af, at ‘Gør os stolte’ ikke hed ‘Make a sprout’ på engelsk.

2. Jeg har spist markant mere Ben & Jerry’s, siden Miriam var i America.

3. Jeg har opdaget, at jeg nu har grå hår både på hovedet, i næsen og i øjenbrynene. Men heldigvis har jeg stadig til gode at finde et andre steder på kroppen end i ansigtet. Måske ældes mit fjæs bare først?

4. Jeg købte idag Feminas store julenummer. Jeg spekulerede efterfølgende lidt over hvorfor, og jeg erkendte sidst på dagen, at det er fordi, der er en stor julekrans på forsiden. Og det får mig til at glæde mig til, at jeg får min egen hoveddør, hvor den slags giver mening.

5. Jeg forstår ikke, hvor folk aldrig siger ‘prosit’ til folk, når de nyder i S-toget. Vi sidder alle sammen der i samme rum, og det er så nemt. Det kunne man altså godt gøre noget mere.

6. Jeg har en plan om at starte med at løbe, når vi flytter til Køge. Hver anden gang, jeg tænker på det, er jeg sikker på, det kommer til at gå strygende! Og de andre gange LOL’er jeg højt.

7. Jeg har set en trailer for den næste ’50 Shades’-film, og selvom jeg ikke var særligt begejstret for de første to, ved jeg bare, at jeg kommer til at se den. Why is this?

8. Jeg synes, at ‘The People vs. O.J. Simpson’ er den bedste TV-serie, jeg har set i år. Og alligevel er jeg stadig lidt skuffet over, at de ikke fik skovlen under ham til sidst!

9. Jeg er blevet ENDNU gladere for at blogge, nu hvor jeg har en agent til at tage sig af alt det salgs-mæssige. Kæft, det er godt, mand!

10. Jeg googler random Manchester United-fans, når Jon ikke er hjemme, for at sende ham SMS’er med dyb indsigt i hans yndlings-hold, og han bliver lige dele glad og freaked out hver gang.