image1
Jeg havde glemt, hvor cool, det ser ud, når man lige husker at kaste nogle smykker på sig, inden man stryger ud af døren! Eller, jeg havde ikke glemt det, for jeg synes altid, at andre ser så tjekkede ud, og deres outfits virker automatisk meget mere koordinerede, når de lige er krydret med nogle fede halskæder eller lækre armbånd. Og jeg tænker for lidt over, at jeg bare kan gøre det samme!
Men så skulle jeg lige lave det her samarbejde med Befashionable (man kan stadig vinde et gavekort på 5.000 kr. på min Instagram her), og så fik jeg noget nyt bling, og voilá! Nu går JEG rundt og ser ud som om, jeg ved, hvad jeg laver på modefronten! 😉

Jennifer, som har Befashionable, har givet mig lov at give 20% rabat på ALLE SMYKKER på hjemmesiden hele dagen i dag, onsdag, hele torsdag OG hele fredag! Altså gælder rabatten fra NU til fredag d. 17. november kl. 23.59!
Grunden til, at rabatten er så høj, er at jeg har fået lov at stille døren på klem til Black Friday-udsalget, så I, der læser med her (og dem, I tipper om rabatkoden) kan få nallerne i alle de bedste sager INDEN Black Friday! Smykkerne bliver nemlig IKKE sat længere ned til Black Friday. This is it, you guys!!

Jeg vil anbefale, at man eksempelvis tager et kig på Pernille Corydon! Mange har spurgt til min halskæde med skylinen, og den har hun altså netop designet i anledning af sit 10 års jubilæum. Hun står også bag palme-kæden, som kan ses på billedet øverst.
Desuden er der Anni Lu. Det var hende, der startede ud med de letgenkendelige perlearmbånd, og hun har satme bevist, at hun kan udvikle sig! Eksempelvis drømmer jeg om de her øreringe med perlemorsperler for enden eller dem, som ses ovenfor, med perler og palmer.
Så er der også Line&Jo, ByBiehl, som er lavet verdens-armbåndet på billedet øverst, og der er Enamel, som har lavet halskæden med den enkle sten midt på. Stine A laver jo også nogle lækre ting, eksempelvis det her armbånd, som jeg fik af Jon i julegave for efterhånden en del år siden.

Det var først efter, at jeg havde kollagen, at jeg indså, hvor inspireret, jeg var af, at jeg befinder mig i Marokko lige nu! Palmer, jordkloder og farverige perler. 🙂 Og så har jeg selvfølgelig min lille familie med på håndledet. Lige der, hvor pulsen bedst kan mærkes. <3

Rabatkoden er selvfølgelig: TWINPEAKS!

Happy shopping, people! Med den her rabat kunne der måske blive både til julegaver og lidt læx til en selv! 🙂