img_0153Nu har jeg efterhånden vist ret mange billeder af mig selv med hånden oppe ved hagen, hvor jeg smizende (det er Tyra Banks’ udtryk for at ’smile’ og ‘pose’ samtidig) gør mit bedste for at fremvise et af mine efterhånden ret mange Daniel Wellington-ure. Derfor besluttede jeg, at jeg i anledning af Black Friday, som løber af stablen i morgen, ville forsøge mig med et andet take. Julen er på trapperne, og i USA tager de forskud på ædeglæden med Thanksgiving i aften, så jeg har viet dette billede til de forestående glæder!

Mad og tid! Voilá! 😉
img_0158
Daniel Wellington, som er absolut på toppen af ur-verden, fejrer også Black Friday, og det er en rigtig god mulighed for at være lidt på forkant med gaven til manden, faren, svogeren eller hvem, man nu er på julegave med.

Der er forskellige muligheder for at spare en masse knaster på de populære ure og uanset, hvad man vælger, får man 15% rabat OVENI ved at bruge rabatkoden ‘TWINPEAKS’. Selv tak. 😉 Rabatkoden gælder til d. 15. december.
img_0155
Man kan eksempelvis vælge The Dapper Collection.
The Dapper Collection er en elegant linie af ure, som passer til alle outfits. Og Daniel Wellington giver 25% rabat på alle urene i denne kategori – OG man får en gratis ekstra urrem med i købet! YAS!
Faktisk giver Daniel Wellington en gratis urrem med i ALLE køb af ur til og med søndag 26. november. Det smarte ved en ekstra urrem er jo, at man kan tilpasse sit ur det outfit, man nu har på. Eksempelvis kan en lækker læderrem jo gøre, at det ur, jeg har valgt på billederne her i indlægget, pludselig bliver klassisk og elegant i stedet for sporty, som jeg synes, det er med stofremmen.
img_0153
Rabatkoden er altså ‘TWINPEAKS’, og den giver 15% på alle køb! Og Black Friday Weekend hos Daniel Wellington gælder helt til på søndag d. 26. november.
HAPPY SHOPPING!

PS: Der er altid gratis forsendelse og gratis returnering hos Daniel Wellington.