w1200_h678_fcrop
Indlægget er smækfyldt med reklame-links.
Nu har jeg den seneste uge siddet og reseachet lidt på festlige kjoler, fordi jeg skal til bryllup i morgen! Valget faldt på denne sag fra Second Female, som sgu blev leveret under 24 timer efter, at jeg havde bestilt den på Na-kd.com! Vil jeg lige nævne. Det er sgu ret fint klaret, synes jeg. 🙂
Og så var det jo lige, at jeg tænkte, at måske er der nogle af jer, der læser med, som kan bruge min reseach til noget! Vi står jo immervæk overfor en festlig tid.
Jeg har kun valgt kjoler, jeg selv ville hoppe i for tiden. Det vil sige kjoler, hvor der er lidt god plads til kroppen, som ikke er bittesmå eller sidder alt for stramt, og som gerne har lidt længde.
Atternederst har jeg sluttet med et par accessories, som jeg synes kunne passe fint til dem alle sammen.

Happy shopping! <3

glamorous_star_tie_sleeve_dress_1418-000104-2198-18
Den her pæne sag med stjerner er fra Glamorous, og jeg tænker, den er ret fin til vinter-festlige anledninger! Den kan købes her!

stine_goya_april_dress_1460-000001-5235-46
Ammmmm…. Nougat fra Stine Goya! Den kan findes her og kan bruges året rundt. Selvbruner er nok også en god idé på den her årstid. 😉 Kjolen kan findes her!

nakd_raw_edge_pleated_shoulder_dress_1018-000364-0002-29
Jeg er sgu stadig ret glad for asymetriske kjoler og den der off-the-shoulder-thing. Den her fra Na-kd Trend og kan købes her!

qontrast_pleated_shirt_dress_1533-000012-0038-33Den her kjole er ret fin til hverdag, tænker jeg! Den koster ikke ret meget, og så er den nem a dresse både op og ned. Jeg ville dog nok ikke vælge røde strømpebukser, som modellen her er iklædt, men det er jo selvfølgelig en smagssag.
Kjolen er fra Na-kd og kan findes her.

endless_rose_tiered_lace_dress_1487-000004-0002-5
Den her kjole er også ret fantastisk – måske fordi den ligner den, smukke Emily Salomon blev gift i. Hendes var selvfølgelig hvid. Kjolen her er fra Endless Rose og kan købes her, hvor man også kan se en video af modellen, der spankulerer rundt i den, hvis man vil se, hvordan den falder på kroppen.
nakd_pleated_shimmery_dress_1018-000789-0003-2
Den her sag fra Na-kd Trend tænker jeg er ret god at have i julefest-tiden! Den er ret basic, men ikke bare den klassiske sorte, den er glitrende, og så kan den styles forskelligt. Og så er der altså noget rart i bare at have en langærmet t-shirt-kjole uden for mange dikkedarer på nogle gange. :- Den kan købes her, og hvis man er mere til den grønne version, kan den findes her!

tranloev_three_layered_diamond_tassel_earrings_1285-000090-7792-2-2
De her øreringe tænker jeg er ret fine til mange af kjolerne ovenfor. Jeg har selv lige fået et par tassle-øreringe, og jeg synes sgu, det spiller ret godt, synes jeg! Dem, der ses her, kan købes lige her.

filippa_k_tyra_purse_1039-000119-0823-15
Og så kan jeg vildt godt lide den her kuverttaske fra Filippa K! Den kan findes her!