Åh, jeg har så gudsjammerligt optur over det her billede, som Christina har lavet! Måske er det mest sjovt for mig, fordi jeg er på det, og i så fald må I undskylde, men kæft, det morer mig! ?

Anledningen til billedet er den, at Christina og jeg har lavet en julekalender igen i år! Og den er endnu federe end sidst! Der er skønhedsting, der er seje ting, der er rabatkoder og præmier, lækkerier, praktiske sager, bløde pakker, wellness og aaalt muligt andet!

Lige som sidste år deles vi om kalenderen. Første låge åbnes i morgen tidligt på Christinas blog, og på lørdag åbner jeg så låge nummer to, og så håber jeg, at I selv kan gætte rytmen derefter.

Jeg håber, I også synes, det er hyggeligt, og jeg glæder mig sådan til sammen med min yndlings-blogger at dele julegaver ud som en anden flok langhårede julemænd helt frem til d. 24. december. Her i Langehjemmet har vi allerede bagt småkager to gange, lavet konfekt, pyntet juletræ og arrangeret pakkekalender, så jeg er i maaasser af julestemning, jeg gerne vil dele ud af!

Så list ind til Christina og snag i hendes julesok i morgen, som mam siger, og så lover jeg at strø om mig med guld, røgelse og myrraskær i overmorgen! Og alle de lige datoer frem til jul! Juhuuuuuuuu(l)! ???✌?