Indeholder reklame, da vores middag var sponsoreret af Hanzō. Restauranten, altså.

Jeg besluttede mig for en lille måneds tid siden at købe et nyt kamera. Jeg har et rigtigt godt spejlrefleks-kamera, men jeg får det aldrig med. Det er simpelthen for stort og klodset, så når jeg en sjælden gang får det med på tur, så får jeg det aldrig op af tasken, når jeg spotter et kodak-moment. På den måde er mobilen jo god, for den har vi jo alle sammen hermetisk klistret til håndfladwn anyway. 😉

Og min iPhone tager sygt gode billeder. Jeg havde bare lyst til et rigtigt kamera, som kunne tage endnu bedre. Især om aftenen. Og det skulle være sådan et lille et, som næsten kan være i lommen. Så jeg spurgte selvfølgelig Christina Dueholm, som selv tager alle billeder til sin blog og er svinskt dygtig til det! Hun anbefalede mig en Canon PowerShot G7X II, som hun også selv har. Det er ikke det, hun bruger derhjemme, for når hun skal bruge outfit-pix, napper hun sit mega-vilde, seje, dyre kamera, som jeg ikke ved, hvad hedder. Men hun har også det her og kunne anbefale det, så det købte jeg. Det stod sin prøve i Marrakech, og det er altså godt! Især om aftenen og i dårligt lys.
I går var jeg så ude at spise med pigerne fra CONFETTI, og jeg sad ved siden af Christina. Hun havde også taget sit kamera med, så vi endte med ved en fejl at bytte, så de flotte madbilleder herover er hendes skyld, hehe.

Her til eftermiddag sad jeg så og rodede lidt med mit nye kamera og opdagede så, at det sgu også kan oprette wifi-forbindelse til min telefon, så jeg fremover kan tage svinsk gode billeder på (alle mine maaaange) byture og overføre dem direkte til min iPhone, så jeg kan gøre mig godt på Instagram! Åh, i sandhed en lykkens dag i mit liv som selvpromoverende trunte. 😉

Bare en lille anbefaling, hvis I skal have nyt kamera. Det koster lidt knaster, men jeg kan anbefale at bruge PriceRunner. Jeg fandt ud af, at priserne varierede med op til 1.000 kr., og jeg endte med at købe det hos en fotobutik i Njalsgade for 4.600 kr., og de leverede sågar gratis.

Blot et lille kamera-tip fra en tilfreds forbruger! 🙂