Indeholder reklame på den måde, at jeg var på en pressetur med Ford Danmark i anledning af den nye Fiesta. De har ikke bedt mig skrive noget eller betalt nogen penge. Men de betalte for turen. Og der var drinks.

Normalt, når jeg bliver inviteret på pressetur – eller til presseevent generelt, er jeg i (godt!) selskab med en masse kvindelige bloggere. Modebloggere, beautybloggere, mommybloggere eller det, der kaldes livsstilsbloggere. Og oftest en god mix af det hele. Det er hyggeligt og tit også en kende forudsigeligt. Hvilket ikke nødvendigvis er dårligt!
Men denne gang var det godt nok anderledes! Jeg var inviteret på tur af Ford Danmark, og jeg vidste ikke rigtigt, hvad der skulle ske, andet end at jeg skulle afsætte aftenen, natten og formiddagen. Og da jeg mødte op på ydre Nørrebro, kunne jeg straks se, at setuppet var anderledes end vanligt. Vi var otte inviterede, og heraf var kun tre af os kvinder. Og af de mænd, der var, brugte ingen af dem consealer.
Vi blev parret to og to i splinternye Ford Fiestaer med B&O PLay.anlæg som ekstraudstyr (lidt frækt), og så kørte vi mod Ystad. Jeg blev sat sammen med Mads Emil, som er DJ, instagrammer og modemand. Jeg kender ham primært som det første, da jeg tilnærmelsesvis har danset mig en hofteskade til op igennem mine tyvere, når jeg har været gadelangs med LADY-LOGEN. Han var endnu flinkere, end jeg havde forestillet mig, faktisk, og han kan følges på Instagram her, hvis man har lyst.

Undervejs var der indlagt tre stop, og på hvert stop hoppede en ny ind på bagsædet. Først havde vi glæde af Dan Rachlin, som talte passioneret om musik. Dernæst blev vi blæst bagover af en tarotkortlæser ved navn Saramariah, som vidste ting om os, hun ikke burde vide, og gav gode råd til fremtidens udfordringer. Virkeligt underholdende og borderline creepy, og det gjorde, at vi fik sat gang i nogle snakke og diskussioner, som man nok ikke normalt har med fremmede mennesker på en motorvej. Og den snak blev yderligere stimuleret, da Michael Jeppesen satte sig ind. Han er altså en både interessant og filosofisk anlagt mand.
Fremme i Ystad fik vi fine værelser og lækker mad, og henad klokken halv elleve fandt jeg mig selv siddende i en opvarmet, udendørs pool i 2 grader, og så skete der selvfølgelig det, der sker, når man er pressetur med et overvejende mandligt crew (og mig, må jeg nok sandfærdigt tilstå). Humoren blev tiltagende plat, og alt, der rimede på kønssygdommes mulige spredning i varmt vand, blev kastet op i luften. Jokes, der normalt gør sig bedst med at falde til jorden i stilhed, blev hyldet alt for meget, vi skreg af grin i halvanden time, og det var så skidehyggeligt og små-eksotisk på en tirsdag, at jeg allerede her til eftermiddag har bestilt en overnatning samme sted til mig og Jon på hans fødselsdag i marts.
Her til formiddag hoppede jeg med samlede ben i den gluten-pool, der udgør Ystads morgen-buffet, og med hævet mave kørte jeg retur til København i regnvejr, men i solskinsfyldt selskab med Nicolai Klingenberg, som blogger på My-Pleasure.dk. Han kører noget podcast, så vi brugte hjemturen med at optage sådan én, mens vi talte om juletraditioner og hverdagsbranderter.
Den hyggeligste tirsdag i kvindes minde (måske bortset fra sidste tirsdag, som jeg tilbragte i Marrakech. Kæft, et liv, hva’?). Siden jeg kom hjem, har vi været hos lægen med Hugo, som har fået skoldkopper (men heldigvis ikke klør), og ungerne og jeg har pyntet færdiglavede julekager fra Tiger og hørt julemusik, inden vi alle fire fik valgflæsk med persillesovs og kartofler til aftensmad! (Igen: KÆFT, et liv!).
Dobbelt-klem fra dobbelt-M.

Jeg håber, at I, der læser med, har en laber onsdag også! <3