Det er lørdag, børnene sov helt til klokken 6.45, og Hugos skoldkopper er ved at gå i sig selv igen! Vi er således kommet overordentligt godt fra start, vil jeg sige! Nu har jeg aldrig været vanvittigt vild med ordet ‘skorper’, men de har i hvert fald dannet sig på alle hans kopper. Til de forældre, der frygter skoldkopper, kan jeg sige det samme som jeg gør til dem, der har angst for tvillinger: Det behøver slet ikke være så slemt, som man tror! ? Hugo har haft en smule feber en halv dag, og da tog han en lur, men ellers har han muligvis haft endnu mere energi og godt humør, end han plejer. Fredag pjækkede Berta fra børnehave sammen med ham, så Jon ikke var nødt til at følge med i det høje niveau hele dagen. #twinwin

I går eftermiddag, da jeg returnerede fra kontoret, gennemførte vi en livslang juledrøm af mine: Jeg bagte julesmåkager, som ungerne pyntede! Jeg måtte lige et par gange under udstikningen af julehjerterne minde mig selv om, at projektet var tiltænkt, at ungerne skulle have det sjovt – ikke at vi skulle vinde familiepriser i æstetik. Da det var lykkes, gik det godt! Jeg frembragte glasur i adskillige farver, og ungerne pyntede med sukkerkugler. Som taget ud af Peters Jul!

I går aftes var Jon og jeg på date. I fødselsdagsgave fik jeg af ungerne to billetter til ‘Annie Get Your Gun’ på Det Ny Teater. Som mange ved er jeg born again fan af Maria Lucias sangstemme. Den pige synger som en engel og giver mig gåsehud hver eneste gang! Inden teatret havde Jon scoret et early bird-tilbud til en tre-retters middag for to på LéLé, så der sad vi så og nød god mad i fine omgivelser til en ret tilfredstillende pris. Mens vi talte om, at den slags dates bliver ganske anderledes, når vi i det nye år bosætter os i Køge. Jeg er sikker på, at vi stadig tager ind til København, når vi skal ud sammen, men med en times transporttid frem og tilbage, bliver det et noget andet udstyrsstykke end nu, hvor vi bare piller af hjemmefra få minutter før kampstart.

I morges vandt Jon i sten-saks-papir, så han sover længe her til morgen, mens jeg har kogt havregrød og set Bubble Gubbies med Krapylerne. Om lidt pakker vi de småkager, vi bagte i går, og så begiver os mod Hillerød, hvor vi skal køre med én eller anden retro-togbane, som Jon har hittet. Totalt hans projekt, men som hende, der normaltvis står for alle udflugter ud af huset for både store og små i Langehjemmet, sætter jeg pris på initiativet. Hvis man lyster, kan man følge lidt med på min Instagram Stories her

Hav en lækker lørdag, rare mennesker! ❤️