Mette Marie Lei Lange er succesfuld blogger i København, men stammer fra Sønderborg.  Foto: Timo Battefeld

Okay, så forsiden af deres tillægssektion, men det er sgu da stadig badass!
Jeg er i dag at finde i en artikel i Jyske Vestkystens weekendtillæg, Magasinet, og det er altså den avis, der blev leveret i postkassen på Galgebjerg i Mommark, da jeg var barn! Jeg er stolt på en lidt anden måde, end jeg ellers bliver af omtale, og samtidig er jeg lidt nervøs for, at folk, jeg kendte dengang, som læser artiklen og ikke helt kender til Blogland, tænker “Er hun blevet blogger!? Hun virkede sgu da ellers relativt kvik … Og hun kom nu også fra en god familie.” 😉

Men jeg er altså stolt og relativt direkte adspurgt, sagde min far, at det var han da også. Og da jeg spurgte, om han synes, artiklen var god, svarede jyden “Ja, der stod da ikke noget som ikke var sandt, i hvert fald!” Hehe.

Jeg håber, at jer, der læser med fra den jyske vestkyst har set avisen, og ellers kan artiklen jo altså ses her – også for andre.
Med ønsket om en søndag aften fuld af skeliggeri, seriekiggeri eller bladselleri, alt efter hvad man er til. <3
blogger-forside

blogger-1 blogger-2