img_0202
Den her weekend har simpelthen haft så meget smæk på, at det er et under, jeg kan sidde stille nu.
Hvis man sammenligner med mit liv før børn, er der egentlig ikke sket en skid, men fordi, at alting bare tager alle mulige drejninger, når man har selskab af to 3-årige, så føles det som om, vi har haft weekend i en uge. Og det er på den gode måde!

img_0178
Lørdag fik lidt sit eget liv, kan man sige. Som de, der følger med på Instagram vil vide, havde vi taget den lange (og ret dyre) tur med S-toget til Hillerød, hvorfra vi skulle køre i en god time med et 65 år gammelt lokomotiv-trukket tog bygget af træ og i øvrigt holdt i så fin stand! Det var Jons projekt, og jeg var helt på rumpetten, da vi først nåede frem! Solen blottede bisserne på den dér charmerende efterårsmåde, og ungerne galede for fuld hals, da vi tøffede ud fra perronen i oldschool stil.
Men glæden var kortvarig. Vi havde lige fået åbnet madpakkerne og afgjort, hvem der skulle aflive hvilken pølsemad, da toget stoppede brat. Og her blev vi altså holdende. Efter halvanden time kom der en slæbe-dims og hev os til den nærmeste station og aflyste turen. Motoren var på én eller anden måde brændt sammen, og der var ikke noget at gøre.
Selve turen skulle ellers have inkluderet en tur i julestue på Gården Rosendal, og her havde vi sat mine svigerforældre i stævne. Heldigvis havde svigermor lånt min svigerindes bil, og den brugte hun til at samle os på, så omend vi var nærmest fire timer undervejs, så nåede vi frem!
Julestuen var iskold, men smuk, fin og julet. Der var kælegrise, man kunne klø bag øret og små ponyer, man kunne ride på for 25 kroner pr. barnemås. Men det hele var for dyrt, efter min smag. Æbleskiverne kostede den herregård, vi befandt os i, og juletræerne gjorde det samme. Jeg spottede også et kalenderlys til 225 kr. Men det var julet!
img_0232I dag har vi været på visit i Køge! Vi tog cyklerne med S-toget og brugte først en time på i regnvejr at køre rundt i byen og en tur ned i Åsen. At se Køge i regnvejr kan nok lidt sammenlignes med, når en mand, der har forelsket sig i en pige, for første gang ser hende ‘the morning after’ uden makeup, kunstigt hår og sammenpressede babser. Hvis han kan lide det, kan han lide hele pakken. Og jeg tror sgu på, at vi og Køge er meant to be!
Bagefter besøgte vi vores kommende hus og de mennesker, der bor i det. De har købt huset lige overfor, så jeg må indrømme, at jeg var nærmest lettet over at erfare, hvor mega-søde, de er. OG de har tre børn og cola i køleskabet, og damen i huset havde bagt kanelsnegle (og mange af dem! Det naboskab bliver et hit!
Herefter tog vi toget tilbage til København, hvor vi havde billetter til en kamp i Parken (Tip: Man kan få dem gratis, hvis man er medlem af Børn I Byen, og det koster ikke noget særligt at være det). Igen Jons projekt. Vi kom i pausen, hvor der stod 0-0, og i det kvarter, vi kunne holde ud at blive siddende i anden halvleg, blev der scoret hele tre mål. Det var rigtigt hyggeligt, men sgu for koldt. Så vi cyklede ned til dagens sidste stop: Jensens Bøfhus! Hvor vi blev mødte af Kopierne og deres forældre. Sådan gad jeg godt ende alle dage, faktisk. Sweet potato fries, bedste venner og softice.
img_0220
Nu er vi hjemme igen, og ungerne sover. TUNGT! Og jeg har lige gennemført det, der efterhånden er blevet et dagligt ritual. Berta har nemlig en ret følsom hud, og hun får meget nemt tørre pletter rundt omkring. Af en eller anden grund særligt lige over hoften i venstre side og på den ene kind. Og hun hader, når jeg smører hende ind. Hun er ellers stor fan af alt, jeg gør, så jeg har prøvet at køre den ind med, at jeg jo også smører creme i ansigtet hver dag, men den æder hun ikke. Derfor er jeg begyndt at gøre det, når hun sover, så alle er glade. Og især i dag var det vigtigt, da hendes kinder var helt blussende efter al den friske luft.
Den creme, jeg har brugt de sidste par uger, er Exomega CONTROL fra A-DERMA. Jeg ved, at mange af jer, der læser med her på domænet er fans af A-DERMAs produkter, for da Hugo i sidste uge fik skoldkopper, fik jeg omkring 100 beskeder fra folk, der anbefalede A-DERMAs Cotelium-spray, som Jon købte dagen efter. Og med rette, skal det siges, for hold nu OP, hvor er den effektiv! Den tørrede skoldkopperne ud på ingen tid, og Hugo har faktisk kun været særdeles minimalt generet af sine kopper.
img_0240
Nåh, men den nye CONTROL-serie minder ret meget om den serie af Exomega-produkter, jeg plejer at bruge til Berta – og til min egen krop. Den er bare bedre, faktisk. Jeg kan bedre lidt konsistensen, og så er det kun nædvendigt at bruge den én gang om dagen, hvor jeg tidligere brugte den morgen og aften. I løbet af et par dage fjerner den små-irritationer i huden og den tørre hud, som er så irriterende. Jeg synes også, den er rigtigt god at bruge som håndcreme om aftenen i de her super-kolde måneder.

Exomega CONTROL er udarbejdet særligt med atopisk hud for øje, og det er noget, der mestendels rammer børn. Ingredienserne er (også derfor) særligt omhyggeligt udvalgte, og 95 % af dem er af naturlig oprindelse. Faktisk indeholder de ganske få ingredienser, og de er alle dermatologisk og pædiatrisk testet og kontrolleret.
Jeg har samarbejdet med A-DERMA i flere år nu, og jeg kommer til at bruge deres produkter også selvom, de skulle blive trætte af mig. Jeg fik produkterne anbefalet til mine unger allerede før, vi begyndte samarbejdet, og jeg har endnu til gode at møde et af deres produkter, der ikke lever op til de ret høje standarder, der er for cremer til følsom hud. Det duer bare, og der er ikke så megen ballade.
image1
Nu er weekenden ved at slutte af, børnene er smurt ind, og mine kinder summer efter et par dage med bid i. Jeg vil tænde for et afsnit af Stranger Things og hente de chokolade-julekranse, jeg ikke kunne dy mig for at smide i kurven nede i Netto i fredags. Og så vil jeg i nat drømme om det nye liv i Køge, som venter os lige om lidt. Om man flytter til New York eller Køge, så er det på mange måder et nyt liv, der venter, og jeg er så klar til vores. For jeg får heldigvis lov at medbringe mine yndlings-mennesker!

GOD SØNDAG, gode mennesker! <3