24068348_10155393742341886_50651759888035111_n
Jeg er i kronisk som minimum i semi-godt humør for tiden! Jul er i forvejen GENIALT, men når man har børn, får julestemningen altså en bas i bunden, som brummer med en kraft, der får stive led til at løsnes og fuglene til at sjunge!
Nåh, men her kommer altså 10 ting, der er sande. Omhandlende moi. Hvis man har brug for en overspringshandling denne mandag. 🙂

  1. Jeg cykler altid den kønneste vej, når jeg skal nogen steder. (“Da vel ikke altid, MM?”) Jo! Altid! Man ved aldrig, hvornår det er den sidste gang, så det handler om altid at tage den kønneste vej. På den måde har man i min alder samlet ret mange fine udsyn sammen, og det ligger godt i maven. 🙂
  2. Jeg bliver altid enormt imponeret, når jeg ser en lastbil vende i indre by. Forstå mig ret, jeg er totalt med på, at det ville være fedt med en lastbilfri by. Men KÆFT, de er store, og de mænd, der sidder i dem, kan vende dem på en tallerken!
  3. Jeg købte Carletti-julekalenderen i weekenden. Det er Jons skyld – han sagde: “Køb den nu, skat. Jeg gider ikke høre på det der resten af december”.
  4. Jeg ved godt, at der er lidt meget spons her på domænet i december, men jeg lover til gengæld, at jeg har gjort mig umage med at finde alt det GODE! As I always do … 😉
  5. Jon og jeg har talt om at begynde at løbe ture sammen, når vi flytter til Køge. Shit, mand. Og vi har også ens jakker. Provinsen kommer til at klæde os fantastisk!
  6. Jeg er sgu begyndt at tale med mine unger om menstruation. Fuck ja! Jeg synes, det kunne være fedt, hvis der kom en generation efter vores, som ikke synes, at noget af det mest naturlige i verden var skamfuldt og klamt. Og det fede er, at de på ingen måde synes, det er ulækkert. Så det bekræfter mig i, at det må være noget, samfundet har presset ned over os.
  7. Jeg glæder mig helt sygt til vores julefest her i Tinnitus! Vi bliver 16 mennesker, og jeg har fået min far til at købe sprut og Quality Street i Tyskland!
  8. Berta fik Jon og mig til at tude i går. Under aftensmaden tog hun hans ansigt i sine hænder, fik ham til at se sig i øjnene, og så sad de bare og stirrede på hinanden i et minuts tid. Bagefter, da jeg spurgte, hvorfor hun gjorde det, svarede hun, at det er fordi, hun elsker ham.
  9. Vi havde huset fuldt af gæster i weekenden. Hele Lei-delen (det meste af den, i hvert fald) kom på visit og spiste æbleskiver, drak glögg og spillede pakkeleg. Det var så hyggeligt, og vi ses ALT for sjældent, og jeg elsker, at julen altid giver anledning til, at man får set folk, man holder af.
  10. Siden vi var ude at bowle med ungerne for nogle uger siden, har de dagligt spurgt, hvornår vi skal afsted igen. Og jeg er næsten ikke flov over at indrømme, at jeg er næsten lige så entusiastisk omkring projektet som dem. Vi har bare ikke haft tid.