img_0505
Åh, jeg er så glad for, at vi har haft held til at overtale HP til at deltage i vores julekalender med en Sprocket. Jeg er helt vild med min egen Sprocket, og da jeg havde den med på sommerferie, fik jeg så mange spørgsmål og kommentarer til det lille, digitale vidunder. Derfor ved jeg jo, at der er stor interesse for netop en Sprocket, så selv tak! 😉

En Sprocket er en lommeprinter, der kan printe billeder fra smartphonen direkte ud i hånden på én. Den er ikke meget større end en iPhone (lidt kortere, faktisk, og så lidt tykkere), og de billeder, den printer, kan også bruges som klistermærker. Jeg har mere end én gang bragt stor lykke ved at bede én, jeg var i selskab med, om lige at sende mig det yndlingsbillede af deres hund, barn eller kæreste, de lige havde vist mig, og så sekunder efter kunne præsentere dem for en lille, printet version!

Jon kunne, da han i efteråret spillede teater i Odense, pynte sit garderobespejl med billeder af familien, og takket være den selvklæbende bagside på billederne, behøvede han ikke engang klistermærker at hænge dem på med.
Det er den fineste, lille maskine. Jeg har haft min i et halvt år, og jeg er på ingen måder træt af den. En smart feature er i øvrigt, at når man løber tør for papir, kan man købe det igennem den app, man bruger til at printe billederne med. Det er meget nemmere end at skulle huske at komme forbi en fotohandler på vej hjem fra arbejde.

Jeg har fået lov at udlodde en Sprocket-printer (inklusive printer-ark) til TO heldige vindere! Altså, I får én hver. I skal ikke dele. 🙂 For at deltage, skal man blot ‘like’ billedet, som ses ovenfor, på min Instagram samt følge både mig og den yndige fru Christina Dueholm på Instagram! Kommentarer er velkomne, men ikke et must.

Hvis man ikke vil overlade sin miniprinterskæbne til tilfældighederne, kan man købe den LIGE HER fra og med i morgen, mandag d. 11/12-17, med 250 kr. rabat, hvis man bruger koden HPXMAS. Det er en rabat svarende til næsten 25%. Jeg overvejer faktisk selv at investere i en i julegave til en god veninde. Jeg eeeelsker i hvert fald min!

Note, onsdag d. 13. december: Vi har sgu nærmest tørlagt Elgiganten, og I har købt mange, mange flere printere, end de overhovedet havde regnet med. Derfor er der nu blevet sat en max på 300 Sprockets! Når de er væk, duer min rabatode ikke længere. 🙂

img_0507