image1
YAAAAAS, ladies (and the odd gentleman)! Det er en god tirsdag i dag! Langemor var på spa- og champagne-date i går, det sneede i morges, og jeg har gode nyheder til dem, der ikke aner, hvad de skal stoppe i deres mænds, kæresters, fædres og fætres julestrømper! Vi har været der før, men som jeg siger i videoen herunder, så er julen jo traditionernes tid, og der er ingen skam i at gentage en succes.

Og ja, jeg medvirker altså således i Son Of A Tailors julekampagne-facebookvideo, som kan ses her! Jeg havde aldrig mødt Anna, som er min co-actor, før, og alt det, vi siger, er på forhånd nedskrevet i et manuskript, så man kan med sindsro nu kalde mig skuespiller! Dog freestylede jeg lidt til sidst, men det er der ingen skam i. Både Al Pachino og Anthony Hopkins er endt for at tage sig friheder med manus, og mange instruktører er fortalere for at lade de virkeligt dygtige af skuespillerne improvisere.
Så jeg mener bare! Nu har jeg lagt stemme til én tegnefilm, fået tilbudt endnu et dubbing-job, og nu indspiller jeg sgu også (reklame-)FILM!! Langemanden skal passe på, skal han, for jeg er på vej til at overtage hans position som kunstneren i familien! 😉
Mette Marie Lei Lange
Dagens kalenderlåge byder på en rabatkode til køb af gavekort hos Son Of A Tailor! Nogle gange skal et godt tilbud jazzes op og sminkes, men det behøver man ikke med det her, for det spiller, og I ved det. Og jeg ved, I ved det, for jeg har skrevet om Son Of A Tailor op imod jul i alle de år, jeg har haft bloggen her, og I ender altid med at tømme butikken! 🙂

Så vær så artig! Her er årets rabatkode, som giver 15% rabat på gavekort hos Son Of A Tailor: TWINPEAKS15

Til nytilkomne kan jeg afsløre, at konceptet er, at man sammen med gavekortet modtager et målebånd. Det kan modtageren så anvende til at måle sig op, og derefter sender han sine mål ind til Son Of A Tailor og modtager inden længe en T-shirt, der passer perfekt! Hvis man vil, kan man også bare måle den T-shirt, man synes, man er allermest lækker i, og så sende målene på den ind.

Garanteret succes! Julehyggen er reddet. 🙂
image2