image2
At skulle flytte fra København K til Køge er på mange måder lige som at være gravid med tvillinger. Når folk finder ud af det, er der nogle, der siger ‘Tillykke‘, andre, som svarer ‘WHAT!? Godt, det ikke er mig!‘ og til sidst er der en del, der spørger, om jeg kun glæder mig, eller om jeg også er ved at gå lidt i panik.
Og svaret er sjovt nok det samme, som da jeg var gravid med Krapylerne. Jeg er endnu ikke gået i panik overhovedet, selvom jeg lidt havde regnet med, at den ville indfinde sig nu. HVIS historien gentager sig selv, kan jeg se frem til at være pænt panikramt engang i februar, når bordet fanger, og hele familien Lei Lange sidder bænket rundt om gryderetten i Køge! Men panikken lægger sig, når hverdagen træder ind, og man erkender, at selvom det nye liv byder på nye forpligtelser og en fandens masse mere vedligeholdelse, så har man vundet i det store billede. 🙂
skaermbillede-2017-12-14-kl-09-48-35
Og lige nu glæder jeg mig! KUN og udelukkende! Jeg ville faktisk ønske, at vi skulle flytte i morgen! Men det betyder selvsagt, at jeg fordriver ventetiden med at fantasere om indretningsmulighederne i vores nye maison.
Jeg har fået Jon med på en god idé med stuen. Da vi var i Barcelona i foråret, havde vi jo lånt en lejlighed af nogle gode bekendte, som mildest talt boede awesome. Manden lever af at være succesfuld filminstruktør, og konen går derhjemme, og så har de to drenge. Konen har, hvis jeg skal gætte ud fra indretningen, brugt meget af sin tid på netop det. Og hun var sgu god til det! Især var jeg vil med soveværelset, som lå ved siden af stuen og havde en stor glasskydedør ud til terrassen. Altanen, som det vel ret beset var, var kæmpestor, men i udgangspunktet ret usexet. Det havde de sat en stopper for ved at bebo den med usandsynligt mange store krukker med massevis af palmer og grønne planter. Og det smarte var så, at man havde ladet de grønne farver gå igen i soveværelset! Sengetæppet og pyntepuderne matchede floraen på altanen i farverne, og på væggen havde de sat et flot tapet med grønne palmeblade. Det hele var ret subtilt og smagfuldt, og alligevel følte jeg mig nærmest manipuleret – på den virkeligt gode måde! Det var som om, at jeg ikke helt kunne hitte ud af, om jeg var inde eller ude. Solen, varmen og de grønne palmer fra udenfor sneg sig ligesom med indenfor på grunden af ekkoet i indretningen.

Det vil jeg kopiere i Køge!
Nu er bevoksningen på vores grundstykke jo så en anelse anderledes end den i Barcelona, da vi ikke har helt så mange palmer. Men vi har en flot bøgehæk og en masse fine buske og træer. Derfor har jeg brugt mit samarbejde med Desenio til at få købt en masse plakater med dansk-grønne farver, som skal hænges op, når vi i det nye år flytter ind i Køge. Tanken er, at vi så også går efter nogle mørkegrønne nuancer i indretningen, ligesom at vi drømmer om et sofabord i mørkt træ og sådan nogle ting. Det hele er ikke på plads endnu – men plakaterne er! I rammer og det hele! Indtil vi flytter, pryder de derhjemme her i København K, og selvom de ikke rigtigt snakker sammen med udsigten til en kedelig murstensvæk og de otte containere, som vi kan se fra stuen og soveværelset, så pynter de stadig. Meget. 🙂
skaermbillede-2017-12-14-kl-09-49-01
I dagens kalenderlåge har jeg fået lov at give hele 25% rabat på alle varer hos Desenio! Det er virkelig meget, og deres udvalg er enormt. De har både natur-plakater som dem, vi har investereti, de har en masse cool modeinspirerede ting, motiver til børneværelset og meget, meget mere. OG så har de nogle virkeligt pæne rammer! <3
Til gengæld skal man lige have rumpetten med sig, for rabatkoden gælder KUN i dag, d. 14. december, til kl. 23.59.
Den må deles med alle dem, man lyster, og koden er METTEMARIEJUL!

Pssst …: Koden virker ikke til handpicked-/collaboration-plakater eller rammer, desværre.

Happy shopping! <3
image3