image1
Jeg blev så glad, da jeg åbnede den her pakke fra Pilgrim! De er nemlig med i min og Christina Dueholms julekalender, og efter at have set deres vinterkollektion igennem blev vi enige om, at de gerne selv måtte udvælge de favoritter, de gerne ville have med i kalenderen.
De har så fundet nogle fine ting i sølv til Christina, mens jeg får lov at forkæle med guld. Og den pakke, de har fundet frem til, er jo SÅ fin! Der er både en halskæde med Krapylernes forbogstaver og så de fineste hamsa-hænder! Den største af kæderne har nogle fine sten i midten, som jeg virkelig godt kan lide. Desuden er der hamsa-hænder som ørestikkere, et par lidt mere party-agtige øreringe og nogle superfine og enkle armbånd. SÅ fint!
Jeg VILLE have taget et billede af mig selv, smizende as ever, med hele molevitten på, men jeg kunne sgu’tte finde et setup, hvor jeg synes, man rigtigt kunne se alle smykkerne. Derfor har jeg gjort mit bedste for at style mig ud af det med julebolcher, som jeg i skrivende stund er godt i gang med at tilintetgøre, i øvrigt.

Jeg har fået lov at udlodde en gavepakke magen til den, man ser herover på billedet – men der er selvfølgelig valgfrihed i bogstavsafdelingen! Man behøver ikke sådan at valse rundt med mine børns initialer … 🙂

For at vinde hele herligheden skal man suse ind på min Instagram og læse konkurrencebetingelserne for deltagelse. Det er en insta-konkurrence, nemlig. Vinderen findes mellem jul og nytår.

Good luck! <3