image2
I dag er det min tur til at åbne en låge i min og Christinas julekalender! Der bliver færre og færre af dem, kan man roligt sige! Det her er min næstsidste, men jeg er jo så heldig at have fået alle de lige numre, så det er altså også mig, der sidder på selve julegaven. 😉

I dag er der luksus for alle pengene bag dagens kalenderlåge! La Mer har nærmest kultstatus indenfor luksus-hudpleje. Creme de La Mer, som man vinder, er den ikoniske creme skabt af Max Huber for mere end 50år siden. Den indeholder Miracle Borth – som er en fermentering af aktive ingredienser fra havet, der beroliger og genskaber den naturlige balance i huden. Cremen skal varmes mellem fingerspidserne indtil den bliver transparent, og herefter lægges den på huden med faste tryk – i ansigt og på hals. Se mere om, hvordan man gør, her!
Vinderen får desuden også en The Lipbalm fra La Mer, som gør selv de strideste vinterlæber kysseklare igen, og så dufter og smager den milt af mint.
image1
Produkterne er sygt lækre OG pynter fint på pralehylden på badeværelset, og hele baduljen går til en heldig vinder, som følger Christina Dueholm og undertegnede på Instagram og samtidig følger det billede, som kan hittes på min profil!

Good luck, guys, og hav en dejlig dag! <3