image1
Jeg kan tydeligt huske dengang, GOODIEBOX startede i Danmark! Åh, hvilken revolution! Jeg var med fra starten og har med enkelte sørgelige, GODDIEBOX-løse perioder holdt ved siden. Og elsket hvert minut!

Konceptet med GOODIEBOX er, at man tegner et abonnement, som koster 169 kr. inklusive fragt hver måned, og så modtager man hver eneste måned en lille æske med 5-7 lækre produkter. Nogle enkelte har test-størrelse, men langt, langt de fleste produkter er fullsize, hvilket betyder, at man altid får produkter til en samlet værdi af mindst 550 kr. i sådan en månedlig forsendelse.
GOODIEBOXen er altid pakket superfint i en lækker æske, hvor produkterne er beskrevet tilbundsgående i en lille indlægsseddel, så man ved præcis, hvad man får. På den måde kan man altså hver måned teste nye produkter, som man måske ellers ikke lige var kommet i tanke om at investere i, og på den måde har jeg faktisk fået mange nye favoritter.

GOODIEBOX er den perfekte #treatyourself-gave, og beautynørder i alle aldre og størrelser vil uden tvivl opleve hverdagsnydelse udover det sædvanlige for mindre, end det koster at tage toget fra København til Slagelse. Tror jeg nok. 🙂

Jeg har i anledning af julen fået lov at udlodde et helt ÅRS gratis abonnement på GOODIEBOX!
For at deltage i konkurrencen skal man tilmelde sig via dette link. Når man deltager, takker man samtidig ja til at modtage Goodbox’ nyhedsbrev, og på den måde kan man holde sig opdateret med deres gode nyheder. De spammer ikke, I promise.
skaermbillede-2017-12-08-kl-08-33-40Vinderen findes og kontaktes direkte d. 15. december.
Held og lykke, alle skønheds-elskere! <3