Jeg er sgu ked af, hvis jeg efterhånden har gjort jer, der følger med på mine insta-stories, lige så gråhårede, som jeg selv er! Det er der en overhægende sandsynlighed for, forestiller jeg mig, men jeg vil da i øvrigt gerne have lov at takke jer for, at I fortsat kaster jer uselvisk ud i de afstemninger, jeg tigger jer til at medvirke i.

Men til jer, der endnu ikke er kørt helt kolde i min snak om eget navn, vil jeg gerne uddybe, hvorfor jeg gør mig tanker om at skifte, og hvad jeg tænker er fordelene og ulemperne ved de forskellige muligheder. Hvis man synes, det her er kedeligere end at se maling tørre, er jeg fuld af forståelse, og i det tilfælde kan jeg anbefale, at man eksempelvis googler nogle af Mariah Careys seneste optrædender. Dét er underholdende, men på en helt, helt anden måde. 😉

skaermbillede-2017-12-14-kl-11-02-07
Jeg er glad for navnet TWINPEAKS. Jeg synes, det ligger godt i munden. Men jeg valgte navnet, fordi mit primære omdrejningspunkt på domænet dengang i 2014 var Krapylerne. Jeg skrev om at være gravid og siden nybagt mor til tvillinger. De seneste snart 2 år har jeg ikke vist børnenes ansigter på nettet, og jeg laver ingen samarbejder med børnerelaterede produkter, så jeg kunne godt tænke mig at fjerne den sidste rest af tvivl, der kunne være, om hvorvidt min blog er skrevet primært i tvillingeperspektiv eller ej.
En fordel ved navnet TWINPEAKS er dog, at det er “decentraliseret” fra mig selv, om man vil. TWINPEAKS er min blog, og JEG er Mette Marie. På en måde er den forskel ret god at have, når man bruger så megen tid på at skrive om sig selv på internettet. Bloggen ér jo mit arbejde, og jeg tager Mette Marie med hjem fra kontoret hver dag – men ikke TWINPEAKS. Kan man sige. 🙂

skaermbillede-2017-12-14-kl-11-02-19
Indtil nu har domænet med mit fornavn været ejet af en mand, som har holdt det for sin datter, som hedder det samme. Hun er dog ikke interesseret i at bruge det, så jeg har fået lov at overtage det, hvis jeg betaler dem 1.600 kr.
Først var jeg ret vild med at skifte til lige præcis METTEMARIE.DK, fordi det er mit navn, og jeg føler mig ret forbundet med det. Jeg synes, det har klædt både Christina Dueholms, Cana Buttenschøns og Marie Jedigs blogs, at de har skiftet navn fra henholdsvis Passionsforfashion, Mortilto og Vildekaniner. Og jeg tænker, det også ville klæde mig. Min blog handler jo altså om mig. Om mit vúe på tingene, min dumme humor, min hverdag og mine overvejelser. For nye læsere vil der ikke længere være nogen tvivl om, hvad bloggen handler om, kan man sige.
Ulempen er, at jeg jo ikke er den eneste i verden, der hedder Mette Marie, og der er nok mange, der vil sige ‘Lei Lange’ alligevel, hvis det er mig, de taler om.

skaermbillede-2017-12-14-kl-11-02-32Jeg var til at starte med helt modstander af at bruge hele mit navn som domænenavn. Altså METTEMARIELEILANGE.DK. Det er jo næsten til at grine af, at jeg hedder ‘Lange’ til efternavn, når domænet bliver SÅ langt! Men så spiste jeg frokost med Christina Dueholm, som faktisk fik talt mig lidt i en anden retning. Det ér jo altså mit navn, og jeg er den eneste, der hedder det. Og hvis folk alligevel kommer til at sige “Mette Marie Lei Lange fra METTEMARIE.DK”, så er det da nemmere bare at hedde hele mit navn. Og det er jeg jo OGSÅ ret glad for!
Ulempen er nok bare, at nye læsere når at blive trætte, før de overhovedet fatter, hvad bloggen hedder … 😉

skaermbillede-2017-12-14-kl-11-02-44
Det hedder jeg jo på Instagram. Før jeg mødte Jon og siden blev gift med ham, hed jeg FrkLei, så da jeg skiftede efternavn, overvejede jeg kort ‘FruLange’, men jeg synes alligevel, at det var lidt for “SE! JEG ER GIFT!”, og jeg er jo trods alt andet end det. 😉 Så det blev MMLeiLange, fordi jeg synes, at hele mit navn var for langtog unødvendigt, når det nu bare var Instagram, og fordi jeg tit bliver kaldt MM af mine venner.
Men MMLeiLange lyder lidt for kantet til hverdagsbrug, synes jeg. Jeg kan jo ret godt lide navnet ‘Mette Marie’, og jeg vil nødig have, at folk skal tro, at jeg ikke bliver kaldt andet end MM. Det kunne jo lige så godt stå for Mads Møller eller Morten Midtgaard, og jeg kan nu ret godt lide at være en pige.
Men samtidig fylder det mindre end hele mit navn, det passer til det, jeg hedder på Instagram, og så kan jeg jo bare sørge for, at hele mit navn står på min ‘header’, så nye læsere ikke er i tvivl om, hvad jeg hedder.

That pretty much sums it up!
Jeg skifter konstant mening. Det eneste, jeg er sikker på, er at jeg kun kan skifte navn én gang! Det ville simpelthen blive for rodet, hvis jeg om et halvt år synes, at det nye domænenavn strammede og skulle til at ændre igen. Det er all or nothing! Jeg har købt alle de domæner, der står herover, så jeg har sådan set frit valg.
I skrivende stund hælder jeg mest til hele mit navn. Jeg har besluttet mig for, at skiftet skal ske i januar. Nyt hus, nyt domæne. Eller noget. 🙂

Så nu, hvor I har mine tanker, må I meget gerne trykke på én af knapperne herunder, hvis I stadig orker at bruge tid på mine mini-problemer! Tusind tak, hvis I gør, og highfive også, hvis I ikke gør.