33a8e7_5912420
Nu har jeg jo vist lidt om mine tanker for Bertas gemakker, og her kommer så drømmenes for Hugo.
Nu må De endelig ikke komme i den vildfarelse, kære læser, at jeg er den eneste, der har noget at skulle have sagt på indretningsfronten herhjemme. Jon er i særdeleshed også interesseret i medbestemmelse, når det kommer til Langehjemmets større arealer, men lige præcis børneværelserne er han ikke så fantasifuld omkring. Og det passer mig storartet, for jeg synes, det er en genial opgave. Børnenes værelser er ret små. Hugos bliver det største af de to med mere gulvplads end på Bertas værelse. At fordelingen er blevet således, er lidt af et tilfælde, men når det nu er sådan, tror jeg sådan set, det er meget passende. Berta er ret glad for at sidde og tegne eller lægge perleplader, og Hugo vil helst hælde ting ud på gulvet og bygge noget. OG så kommer de også til at have fælles legearealer i kælderen og et bette hjørne i stueetagen.

Hugos værelse skal (selvfølgelig) være superhelte-inspireret! Han elsker som udgangspunkt alle superhelte, men han er især glad for Hulk. Dernæst kommer Spiderman, Ironman og Captain America. Når han leger med sine figurer, laver de tit ting som at holde picnic eller tage på legeplads sammen, og nogle gange arrangerer han sleep overs eller lader dem blive uvenner over et stykker modellervoks. Det har faktisk aldrig noget med verdensherredømmer eller giftspydende overlords at gøre, og det er jo nok meget godt.
Men jeg elsker hans fascination af actionfigurer ud fra et æstetisk princip også. I de superhelte er jo nemlig hele farvepaletten. Og vi taler ikke fesen lyseblå med glimmer a la Elsa – næh, nej, der er den grønne Hulk med de lilla bukser, den sorte og gule Batman, blå og røde Superman og Captain America. Og Spiderman, sådan set også. Masser af farver! Ligesom i Bertas cirkus-værelse! Elsker det!
image1Han har en skråvæg for hele den ene langside af værelset, og jeg tænker, at den skal pyntes med en skyline a la den, der ses herover. Beklager billedkvaliteten, men det er fundet på Google. Så skal der selvfølgelig sys nogle superheltepuder til sengen også. Jeg synes, at det enkle i den sorte stregtegning passer ret fint til de farverige superhelte, der kommer til at pryde værelset.
selfiehero
Desuden har jeg fundet noget inspiration på en færge til et andet element, der skal ind på værelset. På færger har de tit i legehjørnet klistret en LEGO-plade op på en væg med en plastikkurv nedenunder, og så kan ungerne altså bygge vertikalt. Det skal Hugo også have! Faktisk har jeg en plan om at købe en MDF-plade, der skal sættes op, så den fylder det meste af den ene væg, og så vil jeg montere LEGO-pladen på den. Sådan kan jeg så skifte elementer ud i hans værelse nu og da, uden at vi skal bore ud til rawplugs hver gang. OG pladen kan også bruges til udstilling af hjemmelavede kunstværker. Hele den lange, lange gang, vi har i Langehjemmet nu, er fyldt op med børnetegninger. De synes, det er så hyggeligt selv at hænge op og betragte, og det skal han også have plads til.
skaermbillede-2017-12-08-kl-15-01-35
Desuden er der en lille skunk på værelset, som passer perfekt til opbevaring. Her tænker jeg, han skal have nogle kæmpe-store LEGO-klodser, vi kan putte alle hans biler, ting og dingenoter i.
skaermbillede-2017-12-08-kl-14-55-24Og til sidst skal han ligesom Berta have en seng, hvor en anden seng kan trækkes ud indenunder, så der altid er plads til overnattende gæster (eller tvillingesøstre). Den her er fundet i IKEA.

Pssst …: Husk at tjekke vores julekalender hos Christina Dueholm i dag! Hun har nemlig åbnet dagens låge, og der er Bambi-labre sager i … 🙂