7583869120_img_0539
YAAAAAAS, my friends, nu er det juuuul! Sådan rigtigt! Jeg beklager, at dagens indlæg kommer op lidt halvsent, men jeg har brugt formiddagen på at sove det sidste ud fra julefesten sidste fredag (seriøst…), cykle tur med Berta og spise rosinboller på Lagkagehuset og panikkøbe de sidste to julegaver, vi sgu lige havde glemt!

I skrivende stund sidder jeg på passagersædet i vores nye bil, julemusikken brager derud af, ungerne råber “Hvornår er vi der!?”, regnen banker ned udenfor, og om lidt er vi hos min svigermor sammen med resten af den side af familien! HURRA og mega-glædelig jul! ??❤️✨

I den allersidste kalenderlåge har Christina og jeg fået lov at udlodde et gavekort til en Winther Retreat hos Arndal Spa. I går udloddede Christina en Papaya Behandling, og nu er der således altså endnu en mulighed for at vinde niceness hos Arndal!

Jeg havde den sure tjans (høhøhø) at teste behandlingen blog for lige at kvalitetssikre, og jeg kan altså godt stå inde for forkælelsen. Da jeg ankom, fik jeg udleveret sutsko og badekåbe, og efter omklædning blev jeg beordret et smut i sauna, så jeg var helt lun og klar til min behandling. Min behandler hentede mig, og så blev jeg placeret face down på en briks og fik så en tør-scrub. Min behandler havde seriøst de blødeste hænder,ø og hver gang, hun havde kørt børsten en gang, strøg hun med hånden. Aaaah, take me back!

Efter scrubben blev jeg indsmurt i varm kokosolie, og så fik jeg en times massage over hele kroppen! Amen! Det var så SKØNT!

Efter behandlingen fik serveret te og frisk frugt i spaen, hvor jeg så kunne plaske rundt så længe, jeg havde lyst til!

Billedet øverst er faktisk fra min adventsgave-date med Jon (ja, det er sgu da smart at give gaver, der også inkluderer en selv, yes?), men jeg synes bare, det er federe end dem, jeg selv har taget, så det er altså det, man skal ‘like’ på min Instagram for at deltage i konkurrencen. Desuden skal man følge Christina, mig og Arndal Spa på Instagram!

Good luck, god jul og den kærligste hilsen fra mig. ❤️