I skrivende stund sidder Jon, Krapylerne og jeg i S-toget med kurs mod København. Ungerne sov fuldkommen uvant helt til klokken 7.30 i dag, hvilket også gør det endnu mere uforståeligt, at de faktisk sover igen nu. Begge to, henover hver sit togsæde med hver sit hoved i hver sit forældreskød.

Det har også været en begivenhedsrig dag! Vi startede ud med at cykle en tur ned om Køge Marina, der med tydelighed viste, at byen, vi har forelsket os i, også rummer muligheder for udvikling. ? Derefter stillede vi i børnehaven klokken 10, og her blev vi mødt af nogle vildt søde pædagoger og en helt, helt, helt masse helt, helt, helt utroligt blonde børn. Jeg kommer nok til at savne den lidt mere varierede farve- og kultur-forskel, vi er forkælet med i København K, men Køge ér jo en by med vokseværk, siger de, så mon ikke, det sker med tiden. Børnehaven var så hyggelig, og af det, vi hørte, virkede de til at have nogle supersympatiske principper, og ungerne var vilde med alle de nye legesager, så første date var klart at betragte som en succes.

Herefter cyklede vi hen og låste os ind i det hus, der om under en måned er vores. Husets skidesympatiske nuværende ejere havde nemlig været så søde at efterlade en nøgle under måtten, så vi kunne spise vores medbragte frokost ved deres spisebord og atter engang drømme om den efterhånden meget snarlige fremtid. De havde sågar efterladt cola til de voksne og julegaver til børnene. Heldigvis flytter de her fantastiske mennesker ikke længere end over på den anden side af gaden, så der er lagt op til megen nabo-hygge efter nytår!

Efter at have leget lidt i legehuset i haven cyklede vi ned på bageriet Madam Eclair, som jeg har fået anbefalet af nogle Køge-bevendte læsere. Her fik vi kage og basser, så hatten passer, og fordi jeg er typen, der småsnakker for meget, fandt vi ud af, at den supersøde bager-piges familie har købt huset rundt om hjørnet fra os, så jeg øjnede muligheden, da hun viste sig yderst bevendt med vores unger, og fik hende til at blande blod på, at hun vil være vores barnepige, når hun vender hjem fra sin snarlige udenlandsrejse. Vi flytter jo lidt længere væk fra ungernes farmor, som normalt agerer barnepige, og så kan det jo være smart at have en sød pige boende rundt om hjørnet, som har købt sig fattig i asiatiske cocktails henover vinteren og derfor mangler håndører, når Langemanden og jeg trænger til en aften uden yngel.

Og nu sover de, mine øjesten. Og ser så skidesøde ud, mens de gør det.

I aften skal Jon og jeg på date. Planen var at tage til TV2s optagelser af ‘De Største Øjeblikke’ i Operaen, som vi er inviteret til, men jeg har sovet ad helvede til, så jeg orker ikke galla og høje hæle. Det har vi meddelt TV2, som heldigvis har en lang venteliste, som vores billetter nu går videre til, og i stedet har vi planer om at få købt lidt julegaver og spise and på BØF & OST. I den sammenhæng vil jeg forresten anbefale hjemmesiden Early Bird, hvor Jon tit laver vores middagsreservationer. De har på det seneste fået mange virkeligt gode restauranter med på galejen, og således kan man altså reservere borde med lækker mad til omkring halv pris. Sidste gang fik vi tre retter på LéLé for 500 kr. for to personer. Det kan en eksiljyde altså godt værdsætte! ?

Husk forresten at tjekke Christinas blog i dag! Hun åbner nemlig dagens kalenderlåge … ?