Det er tirsdag, og jeg vold-hygger på kontoret med Ed Sheeran over højttalerne (jeg holder en lille-bitte selvvalgt pause fra julemusik efter at have været forfriskende og kontinuerligt fulgt af et soundtrack de seneste 14 dage) og vand i glasset (og en cola på køl til senere) og juleslik udover det hele!
Jeg kører jo sammen med Christina den her julekalender igen i år, og mit kontor er spækket til bristepunktet med alle de lækre gaver, der kommer til at havne i jeres julestrømper i løbet af december. Og de skal jo gerne tage sig lidt godt ud på billeder! Christina fyyyrer den altid af på allermest kunstneriske vis, og nu ér vi jo ikke ens, så jeg har ikke tænkt mig at kopiere hende. I stedet har jeg planer om at tilføre stylingen mit eget personlige touch af glimmer-papir og julegodter! Eneste problem er, at jeg så begik den bommert at åbne slikket, da jeg ankom til kontoret. I ved, for ligesom at danne mig et overblik over mulighederne. Og det har så haft den betydning, at der nu ikke er mere Bridge-blanding tilbage.

Ungerne har fri fra børnehaven i dag. Det fede ved Jons arbejdsliv er jo, at selvom han sådan er væk det meste af tiden i tre måneder, som han var her til efteråret, så er han jo viiirkelig hjemme nu. g nu, hvor han efterhånden har fået sovet nogenlunde ud, er han fuld af idéer og overskud. Både denne tirsdag og sidste tirsdag har han holdt ungerne hjemme for at tage dem med ind og se en børneteaterforestilling. I tirsdags var de på Zangenberg Teater inde i København K for at se en juleforestilling. De måtte desværre gå efter tyve minutter, da Hugo synes, at Julemanden ganske enkelt var for noia. Det ærgrede Berta noget så voldsomt, så hun og jeg tog derind og fik slutningen med i lørdags. Hvis man er til den slags, kan jeg faktisk rigtigt godt anbefale den forestilling ‘Nisselist og Troldefis‘. Den tog tre kvarter, og salen var propfuld af børn og voksne, og vi grinede alle sammen godt igennem. Berta nåede at kede sig lidt til sidst, men jeg var altså med på den hele vejen, og inden vi gik, fik vi sgu gratis pebernødder!
I dag er de så atter i teatret. Jeg kan ikke huske, hvad det hedder – bare at det også starter med Z. Og i eftermiddag tager vi så alligevel ned i børnehaven alle fire, fordi der er julehygge på ungernes stue.

På lørdag skal vi til biografpremiere på tegnefilmen ‘FERDINAND’, som både Jon og jeg har lagt stemme til. Vi har fået lidt ekstra billetter, så vi har haft mulighed for at invitere begge ungernes bedste ven med + deres mødre, og de glæder sig helt vildt. Det kan godt gøre lidt ondt i mit hjerte, at de ikke helt forstår konsekvensen af, at vi flytter til Køge på dét punkt. Jeg håber selvfølgelig, vi kommer til at holde kontakten med dem, men det bliver jo unægteligt noget andet, når de ikke ses hver dag. Og det ærgrer mig, for det er deres allerførste BFFs, og det er sgu helt rørende, hvor meget så små mennesker kan holde af hinanden. Og den pris bliver de jo ene om at betale. Jon og jeg kommer stadig til at se de samme mennesker og gå på job de samme steder. Men ikke Krapylerne.
Heldigvis – også i denne sammenhæng – er de tvillinger, så de kommer ikke til at skulle møde det nye alene. De har hinanden! Åh, det er så epic win!

Et møs fra Langemor, der nu vil gå ud i køkkenet og lave sig en æggemad, før hun går amok i de snebolde med marcinpan og chokolade, som gerne skulle gemmes til de der fotos! 🙂

Pssst …: Husk lige at gå ind forbi Christina Dueholm i dag! Det er nemlig hendes tur til at åbne julekalenderen, og hun har en smækker rabatkode på hele 25% i dag! 🙂