Den her lørdag er ret god. Jeg er for tredje morgen i træk vågnet op i ske med min førstefødte, som heldigvis ikke har haft feber eller fået flere kopper siden i torsdags. Jeg kan bare bedst lide at sove med dem, når de er syge, for så er det lidt nemmere at have en følelse af, hvordan de har det, synes jeg. Om dagen fortager symptomerne sig i leg, ballade og plageri om is, men om natten synes jeg, det er nemmere at fornemme præcis, hvordan de har det. Og Jon har sovet i ske med Hux. Sgu meget hyggeligt, det hele! På trods af kopper.

I formiddag var vi til premiere på Ferninand, som jeg har lagt en liiiille stemme til. Kæft, den var god! Jeg skreg seriøst af grin det meste af tiden. Bortset fra i starten, hvor Hugo havde pænt noia over nogle af scenerne med rival-tyren og tiggede, om vi ikke kunne tage hjem. Lige indtil han opdagede, at det var Jon, der lagde stemme til lige præcis dén tyr! Så ville stoltheden ingen ende tage, og han råbte højt “Det er min far!” hver gang, tyren tonede frem på skærmen. Mit lille bidrag bemærkede ungerne desværre ikke. Men der var cola, slik og popcorn, og klokken var knap 10 om formiddagen, så jeg har ingen klager overhovedet!

Her til eftermiddag fulgte jeg børnene til Bellevue-teatret, hvor de havde en date med deres dejlige farmor, som havde inviteret dem ind for at se ‘Folk og Røvere i Kardemommeby’. Da de var overgivet til hendes varetægt, drog jeg retur til København, for de skal sove deroppe i nat, mens jeg i aften skal til en venindes fødselsdag på Østerbro, og Jon holder julefrokost med alle sine bedste venner i vores køkken. De er faktisk allerede i gang, mens jeg skriver indlæg, læser Se & Hør og streamer Herrens Veje i soveværelset. Det er ærligt talt pissehyggeligt!

Nu må jeg i klunset og ud af den her glimmertrøje, jeg har haft på i to dage. Den er helt ny, I er en del, der har spurgt til den, og den kan købes her! (Reklamelink).

God lørdag, venner! ❤️

Husk at deltage i min og Christina Dueholms julekalender! I dag er det hendes tur til at åbne en låge, og man kan vinde fine sager her!