image1
Her til morgen har jeg lavet de sidste optagelser i min stue sammen med Mads Emil til et lille samarbejde, vi har kørende med en altid skidesjov kunde! Jeg vil ikke spoile noget af det, jeg teasede om på min Insta-story i går endnu, for der bliver produceret nogle fine film, som nu skal klippes sammen, og så kan jeg vise hele baduljen på bloggen i starten af det nye år.

Nu sidder jeg i skrivende stund på Tinnitus med en iskold cola og et pizza slice og hører Michael Bublés julespecial over højttalerne. Den mand er for international jul, hvad Pyrus er for den danske! Man hører intet til ham hele året, og PUUUF, så står han der i slutningen af november og tvinger os alle sammen i juleknæ. 🙂
Der er kommet en del pakker til mig, her på kontoret, OG en smuk buket blomster fra et firma, jeg har samarbejdet med i det forgangne år. Kæft, et vildt liv, mand! Så tager man lige på job og får blomster!
image1
Den ene af pakkerne indeholder de to trøjer, som ses herover, som jeg har modtaget som gave fra RWD (reklamelink), der skriver navn på børnetrøjer! Jeg havde egentlig tænkt mig, at ungerne skulle have dem i julegaver, men jeg kan sgu ikke vente, så det bliver nogle ekstravagante sokke-gaver i morgen i stedet for! Jeg ved, ungerne kommer til at få den sygeste optur over dem! De er mega-begejstrede for ting med deres navne på, og særligt Berta har en bogstavfettish. Hun siger tit “Når jeg hedder Berta, slutter jeg med A, men når jeg hedder Bertie B, slutter jeg med E”. Og jeg har ikke hjerte til at fortælle hende, at B ikke ender på E …

I aften skal Jon i biffen med en ven og se STAR WARS. Det er ikke min ting, og det er egentlig meget fint at få en aften i sofaen alene. I går aftes var han ikke just mesterligt selskab, skal jeg indrømme. Manchester United røg ud af en eller anden turnering lige inden semifinalen, og han var mildest talt OLM, min gode mand. Den mand, der ellers udgør den sindige del af vores duet, var vred som en tyr efter et solidt klask i røven. Det hjalp, at jeg spurgte lidt ind til Manchester styrker og svagheder og kommenterede på det relativt nylige trænerskifte (jeg troede stadig, at ham hollænderen var træner. Jeg skal vist have opdateret mine United-stalker-apps!), men han var sgu stadig lidt trist i dag. Det er fascinerende, hvordan noget kan betyde så meget for nogle og absolut intet for andre, som ellers går op i ret mange af de samme ting.

I morgen aften har jeg her i sidste øjeblik ringet Krapylernes barnepige ind. Vi har en ung pige, som har passet dem engang imellem siden i efteråret, hvor Jon nærmest boede på Fyn, og jeg også gerne ville ud og se andre end menneskerne inde i fjernsynet engang imellem om aftenen. På den måde skal vi ikke altid bede min gode svigermor, som efterhånden også har andre børnebørn end dem, jeg har født, og vi får os en date engang imellem. Sidst, Filippa, som hun hedder, passede ungerne, bankede de hende hårdt i Uno, og Berta bad hende om at øve sig, inden de sås igen. Det har hun nu gjort, har hun lovet, og det får hun så altså mulighed for at bevise i morgen! For Langemanden og jeg skal på date!Lige om lidt bor vi i Køge uden babysitter og med relativt langt til svigermor, så den skal have én over nakken med dates, nu hvor vi kan. Ikke at jeg ikke glæder migtil sofa-dates i egen hytte – oh yeah, hvor jeg gør!

Så tips modtages! Jeg glemte lidt at give jon en adventsgave i søndags, så jeg gad godt arrangere noget særligt. Én af mine adventsgaver tidligere på måneden var den date, hvor vi var i Arndal Spa og bagefter på Madklubben, så det duer ikke. Vi skal noget andet!
Hvem har en god idé? En date, hvor man ikke skal i biffen, men lave noget (andet) romantisk sammen, i København? Helst indendørs! 🙂 Bud er kærkomne i kommentarfeltet! I er nogle romantiske fjolser ligesom jeg, så giver mig noget sukker, ladies!