Jeg tænkte lige, at det kunne være en god idé med lidt blid pausemusik på domænet her i juledagene! Jeg blogger selvfølgelig, som jeg plejer, selvom jeg ikke er på kontoret mellem jul og nytår (try and stop me!), meeen med ungerne hjemme og masser af familiehygge, kan der være lidt længere mellem indlæggene end ellers. Måske. Muligheden foreligger i hvert fald.
Derfor har jeg samlet de 12 mest læste indlæg fra de respektive måneder i 2017. Det har været lidt skægt at se, faktisk!

I januar 2017 handlede det mest læste indlæg om, at jeg følte mig som en kæmpe klaptorsk af en fiasko, fordi jeg troede, jeg havde fået stjålet min taske indeholdende computer, pung og aaalt muligt andet (blandt andet bland-selv-slik!!) for anden gang indenfor to måneder. Heldigvis viste virkeligheden sig at være en ganske anden og meget mere romantisk!

Indlægget lød sådan her:

Det er ikke engang to måneder siden, at jeg sidst fik stjålet min taske. Det skete fredag d. 11. november på en cykeltur, hvor tasken lå i min cykelkurv bag mig, mens Berta sad i barnesædet foran mig. Og nu er det sket igen..

I dag, efter at Jon og jeg havde hentet Krapylerne i børnehaven, gik vi alle fire ind i Netto på Rådhuspladsen, og da vi stod ved kassen, gik det op for mig, at jeg havde glemt min taske i ladcyklen. Jeg løb ud for at hente den, men gjorde mig egentlig ingen ilde tanker, for jeg havde da ikke forestillet mig, at der på otte minutter kunne nå at gå et menneske forbi, som var typen, der stjæler fra andre. I mit verdensbillede findes der nemlig ikke ret mange af den slags, og jeg tænker, at jeg blot var enormt uheldig, da én af dem i november krydsede min vej.

Måske er det rigtigt, og i så tilfælde var jeg uheldig igen i dag. Eller også findes der bare flere tyvagtige personager, end jeg troede. For min taske var væk. Igen. Med pung, hårlak og COMPUTER. For helvede. Jeg føler mig så dum. Nu skal jeg for anden gang på to måneder have fat i både politi, bank og forsikring, og fordi jeg efterlod min taske i ladcyklen, er jeg sgu alvorligt bange for, at forsikringen ikke rigtigt er i humør til at dække mit tab … Hvilket er ret røvtur, for at sige det på pænt dansk. Og jeg føler mig så dum, fordi jeg glemte den dumme taske ude i den dumme cykel under to dumme måneder efter, at min dumme taske sidst blev nakket af en dum tyv, så jeg nu skal bruge en masse dumme penge på at købe en ny computer igen i morgen. Og har mistet en masse dumme og lidt vigtige ting.

Øv. Langemor er ærgerlig. Og jeg så endda en skidesvedig film i dag, som jeg meget hellere ville fortælle om, men det må blive i morgen.

Hav lige en god aften, ikke? Nogen skal altså have det! Og del meget gerne gode anekdoter fra jeres tirsdag i kommentarfeltet! Det ville vist være godt for min følelse af karmabalance. ?

…. Crap. Er lige kommet i tanke om, at vores kamera også lå i tasken! Mit kamera med billeder helt tilbage fra Sri Lanka på memory-kortet! ? That’s it, jeg æder alt indhold i slikskabet og blander mig en gin/tonic NU!