image2
Jeg har i langt tid været sådan veninde-misundelig på Christina Dueholms blog-billeder. Den dame har en næse for billeder og æstetik, som grise har næser for trøfler! Nogle grise, i hvert fald.
Mange bloggere arbejder efterhånden sammen med fotografer for at få nogle superfede billeder af sig selv til bloggen. Jeg havde lige kort en fotograf inde og vende her på domænet også. Ikke for at fotografere mig, sådan set, men jeg ville se, om jeg lige kunne give de sponsorerede indlæg lidt mere umphf, så hun tog billeder til det her indlæg. Billederne blev superfine! De var dog ikke helt billige, og også derfor blev jeg ret begejstret, da mange af jer, der læser med, skrev, at de da var fine, men det var altså ikke derfor, I kom på visit på mit domæne. Så jeg droppede det igen.

image4Men jeg har stadig haft en lille tanke om, at jeg godt gad have nogle lidt finere billeder herinde. Og måske også nogle flere outfit-billeder. Der er hele tiden nogle, der spørger, hvor den trøje/t-shirt/buks, jeg har på i mine insta-stories, er fra, så det ville da give mening at vise noget af tøjet frem herinde. På mig, i stedet for bare at linke til det i webshopperne.
Faktisk sker der tit det, at jeg duller mig op og klæder mig pænt på i starten af en dag, og hvis jeg så synes, at det spiller sådan ekstra-godt lige dén dag, bliver jeg enig med mig selv om, at i DAG skal jeg bede én eller anden om at tage et billede af mig. Men så ender jeg altid med at blive for genert. Jeg synes, det er max akavet at bede andre tage billeder af mig, og resultatet bærer oftest præg af det. Jeg spænder i mundvigene som en anden Chandler Bing og ligner én, der hellere ville være fri.

Og det er så nu, at jeg indskyder den pointe, at Christina Dueholm tager allesine billeder selv! Bevares, hendes husbond har vist også svunget apparatet nu og da, når de er på strøgtur, men alle de fotos, der er taget hjemme i hendes lejlighed, har hun selv hapset. Og hvordan går hun det, spørger den kvikke læser så nok. Ved hjælp af et kamera-stativ, sgu! Så simpelt og samtidig så genialt!

image5Så nu har jeg fået nyt kamera OG nyt kamerastativ. Kameraet var lidt af en udskrivning. Det er de jo gerne, sådan nogle. Men stativet behøver faktisk ikke være det, for i lige præcis denne uge kan de købes i Netto! De har både nogle små pod-agtige nogle, man kan stille på et bord, der er de klassiske selfie-stænger, og så er der det, jeg er gladest for, nemlig det hel-lange, som altså gør det muligt at tage billeder i helfigur! Genialt.
Skynd Dem, kære læser, for de kan kun købes i Netto i denne uge. Flere af jer, der læser med, har igennem de seneste måneder udtrykket fortrydelse omkring det faktum, at I ikke har nået at få nallerne i de aktuelle SPOT-tilbud fra Netto – så som eksempelvis denne pæne bænk.
Derfor gentager jeg lige pointen: De kan kun købes i Netto i denne uge og kun så længe, de har flere på lager.

Editor’s note:
Det viste sig jo så, at selvom stativet virker upåklageligt, så er jeg stadig lige akavet foran et kamera. Det her blev okay, men jeg har nok taget FIRS billeder, før de her kom i kassen!
Så jeg skal lige have styr på to ting:
1) At smile hjerteligt på kommando.
2) At stille skarpt på kameraet, når jeg bruger selvudløseren … 😉

Den trøje, jeg har på, er fra Samsøe Samsøe, og den findes her! (Reklamelink). Jeg har den i en størrelse small.
image1