Jeg var faktisk i tvivl til i sidste sekund, og jeg glæder mig ærligt talt allerede lidt til, at håret vokser liiige to centimeter længere ud, men 88% af de små 4.000 mennesker, der valgte at deltage i min afstemning i mandags mente, at jeg skulle lade hensynet til Berta råde og lade mit hår klippe til samme længde som hendes.

Jeg er syyyyyygt glad for farven! Min eneste fortrydelse er, at det ikke er sommer, for det hår fortjener fandme da sommer! Men jul kan også gøre det! Oh, yeah!

Jeg var ret spændt på at komme hjem og vise mit nye hår frem, og jeg gemte mig under min jakkes hætte, til jeg stod foran Krapylerne. Så hev jeg den af og åbenbarede min nye page, og så begyndte Berta at græde. Hun synes på ingen måde, det lignede hendes, og så synes hun i øvrigt meget bedre om mit gamle hår. Skakmat.

I dag vil jeg prøve at bobbe det lidt og måske svinge nogle krøller i det. Faktisk skal jeg bruge hele dagen i dag sammen med et filmhold oppe i Nordsjælland, hvor jeg skal filme et TV-program til Kanal 4, som jeg altså er med i, og som bliver vist i flimmeren i februar engang. Men mere om det senere.

For nu et indædt ønske om en dejlig, DEJLIG 1. december til alle! HURRAAAA, mand, jeg har simpelthen sådan glædet mig til at se Krapylerne åbne julekalender og hale indpakkede herligheder fra billigbutikkerne op af julestrømperne inde i stuen!

Husk at stoppe forbi Christinas blog! Hun lægger nemlig domæne til åbningen af den allerførste kalenderlåge i vores julekalender! Yahooooo, det er december! Julemåneden! Jeg er SÅ glad for, at det er sandt! ❤️