Det her var til at begynde med et betalt samarbejde. Jeg havde en aftale med teaterstykket ‘Clara’ (eller rettere: Anders Glud, som er manden bag) om, at jeg ville modtage et beløb for at reklamere for forestillingen og i øvrigt holde en læseraften, som blev eksekveret i fredags.

Men samarbejdet er ikke længere betalt, og jeg skriver derfor heller ikke ‘annonce’ på det her indlæg. For jeg har besluttet mig for ikke at tage imod pengene, fordi jeg simpelthen synes, at den oplevelse, jeg fik i fredags, var så FED! Jeg har helt seriøst aldrig prøvet noget lignende i teatret. Jeg skreg angstens skrig og mærkede hårene bag på mit hoved rejse sig, og hver gang jeg havde fået et chok, skreg jeg af grin, fordi det kom sådan bag på mig. Det var så sjovt! Og så uhyggeligt på den virkeligt, virkeligt fede måde!

Derfor har jeg besluttet at lade Anders Glud beholde sine penge, så han i stedet forhåbentlig kan blive ved at sætte forestillingen op – måske også andre steder i Danmark end lige i København! Og jeg vil bede jer ALLE sammen (dem, der bor i hovedstaden, i det mindste), om at tage ind og se forestillingen! For jeres egen skyld – seriøst! Den tager en time, og I vil ikke fortryde det. Ikke bagefter, i hvert fald. Måske lige lidt, mens det står på, hehe.

Man kan gennem min blog købe billetter for bare 40 kr., så der er ikke rigtigt nogen grund til at lade være. For at få de billige billetter, skal man sende 40 kr. pr. billet til 90938 på MobilePay, og bagefter skal man sende en mail til thea@zangenbergsteater.dk. I emnefeltet skriver man ‘TWINPEAKS’, og i mailen skriver man sit fulde navn, hvilken dato, man kommer og hvor mange billetter, man har overført penge for. Man behøver ikke vente på svar. Når penge er betalt og mail sendt, har man billetter!

Glæd jer! Det er seriøøøst sjovt/uhyggeligt/grineren/fedt, og det spiller til og med d. 14. januar.

Jeg glæder mig til at høre, hvad I synes! ?