_dsc6409
Dette indlæg er skrevet dagen inden, at jeg deltog i Samsungs ‘unspoil me’-eksperiment.

Åh, jeg glæder mig nææææsten lige så meget til det, jeg skal i morgen, som jeg normalt glæder mig til juleaftner, fødselsdage, sommeraftner og bananasplit! Jeg blev elle-vild, da Samsung kontaktede mig i november for at høre, om jeg kunne tænke mig at være med i endnu et af deres eksperimenter, som i øvrigt ville involvere, at vi skulle have installeret et splinternyt QLED-TV i nogle dage. Jeg takkede stort set ja, inden jeg havde læst mailen, og skulle de nogensinde spørge mig igen, kan jeg sagtens svare ja på forhånd. (Så ved I det, Samsung). 😉

Det første samarbejde, jeg havde med dem, hed ‘Face Your Fears‘ og handlede om, at jeg gennem virtuel reality skulle se min edderkoppefrygt i øjnene, hvilket jeg gjorde, og det virkede sgu! Siden da har jeg måske nok ikke haft terrarier fulde af fugleedderkopper i min bolig, men jeg har ikke slået én eneste ihjel, og i kolonihaven i sommer hjalp jeg faktisk en ret stor én ud i det fri, da jeg fandt den i Bertas ene sko. Og den var altså ret stor. Sådan en med knæ, I ved.
Det andet samarbejde handlede om at komme vinter-tristessen til livs ved at have det rette lys i sit TV-rum. Noget, der faktisk er blevet meget definerende for den måde, Jon og jeg efterfølgende har set på boligindretning. Lys, lys, lys! Og store fladskærme. 😉

Denne gang handler det om TV-serier.
Samsung vil gerne tilgodese alle os, der elsker at binge-watche de serier, vi godt kan lide, og som bagefter sidder og stirrer tomt ud af vinduet og gør vort bedste for at genfinde meningen med tilværelsen. De er ikke begyndt at lave TV-serier, nej (men det kan være, det bliver det næste). De har til gengæld opfundet et program, som har til hensigt at hypnotisere folk (som ønsker det), SÅDAN AT DE GLEMMER DERES YNDLINGSSERIE!!!
Ahrmen, ér det ikke det smukkeste, man nogensinde har hørt!? Jeg blev helt balstyrisk, da jeg hørte det, og jeg takkede ja med det samme, og siden har jeg så gået og kløet mig i nakken for at hitte ud af, hvilken serie, jeg gerne vil glemme.
satc-s6_sleeve-group-tt
Min første tanke, da jeg var helt ærlig overfor mig selv, var selvfølgelig Sex and the City. BILLIONS er for vild, og HOMELAND er genial, men ingen serie har været så meningsdannende og haft så stor betydning for mig, som Sex and the City. Serien, jeg har genset alle de gange, en mand har droppet mig op igennem mine tyvere, og serien, som ret meget tjente som inspiration til i hvert fald dresscoden i LADY-LOGEN – det sociale netværk for kvinder i København, som jeg startede og drev i 6 år frem til Krapylernes komme.
Men hvad nu, hvis hypnosen gør, at jeg glemmer ikke bare Carrie, Miranda, Charlotte og Samantha, men også nogle af de fine oplevelser, jeg har haft i New York, fordi de var for SATC-agtige? Eller hvad nu hvis jeg (oh, gru!) glemmer årene med LADY-LOGEN?! De spørgsmål stillede jeg folkene fra Samsung, som har talt med den hypnotisør, som skal betvinge vores hjerner, og han siger, at det ikke ville komme til at ske.

Så jeg satser! Jeg har sgu tænkt mig at bede om at blive lagt i trance for at glemme ‘Sex and the City’! Tænk, hvis jeg kunne se den TV-serie, som har været så definerende for starten af mine tyvere, men nu som 36-årig? Faktisk har jeg jo først nu samme alder som de damer, SATC handler om!
Det virkeligt fine QLED-TV fra SAMSUNG er installeret i vores stue, og i næste uge kommer SAMSUNG og deres hyptonisør, så nu er det bare at vente …

Og nu er jeg nysgerrig: Hvilken serie ville I, der læser med, vælge at få slettet fra jeres hukommelse, hvis I kunne …? 🙂