Indlægget er propfyldt med reklamelinks.
Fredag formiddag forsvinder lidt hurtigt i disse uger. Jon og jeg har nemlig indført et nyt initiativ, som vi gerne vil holde i hævd så længe, det kan lade sig gøre (altså mens han ikke arbejder, kan man sige). Det går i alt sin enkelthed ud på, at vi fredag fra morgenstund til ved 13-tiden begge to har en date med ét af vores børn, mens det andet er i børnehave. Sidste fredag havde vi Hugo med i svømmeren og på MADO til frokost, og i dag var det altså Bertas tur til at opleve sine forældres udelte opmærksomhed, mens de plaskede rundt i DGI Byens lumre vand, og bagefter spiste vi os alle tre en pukkel til på Jensens Bøfhus.
Jeg vil ikke sige, at solotid på den måde er nødvendigt. Jeg har ingen tvilling, og min søster er næsten fire år yngre end mig, men jeg kan overhovedet ikke huske så meget som én dag i løbet af min barndom, hvor hun ikke var der. Min forældre lavede ikke solo-ting med os hver for sig, og ærligt talt legede de heller ikke specielt meget med os i det hele taget. Det gjorde man altså ikke i 80’erne og 90’erne. Det er først noget, min generation som voksne har indført. 😉 At vi skal bruge hele weekenden på at lege med LEGO eller bygge pudeforter er noget, vi selv har gjort normalt, tror jeg. I min barndom brugte min far weekenden på at læse avis eller ordne have, og min mor strikkede eller spandt garn. De VAR der, og alt var trygt, men underholdningen stod vi selv for. Og jeg føler ikke, jeg har manglet noget.

MEN altså – Jon og jeg har lige nu muligheden for at hænge ud med vores børn et af gangen engang imellem, og det synes både de og vi er ret festligt og hyggeligt. Så det gør vi så. Og jeg har således fået softice til dessert allerede kl. 13 i dag. Alle vinder. 🙂

Herunder har jeg samlet nogle flere udsalgsfund. Udsalget har været i gang i en måned efterhånden, og hvis man ikke er på kast-op-grænsen ved synes af et gult prisskilt allerede, så er der efterhånden ret mange penge at spare. Alle priserne er presset i bund, så de lune varer kan komme ud, inden sommervarerne kommer ind. Og let’s face it – i Danmark har vi altså mere brug for det varme. Også selvom modehusene mener, at pre-spring finder sted i februar.

gant1869_cpastellilac_1
Ganni med 40% rabat her!
drx13674_cneonred_v162
Rød kærlighed med procenter fra Designers Remix her!
ges10901339_cdeepwell
Lun vinterhygge fra Gestuz med 50% her!
gant1808_cbrightwhite
Januar-kur med rabat her!
fk23232_cnavy
Filippa K til spotpris her!
wwd117310024087_cpink
Pink power fra Wood Wood med 40% rabat her!
ges10901220_deepwell
Laber trøje med rabat her!